De uitdaging

Bij Otherside at Work begrijpen we dat de werkomgeving niet alleen functioneel, maar ook inspirerend en verfrissend moet zijn voor medewerkers en bezoekers. Toen we werden uitgedaagd om hun recent opgeleverde bedrijfspand in Den Bosch van een groene make-over te voorzien, zagen we dit als een kans om een levendige en uitnodigende sfeer te creëren die naadloos aansluit bij de identiteit van het bedrijf.

Dankzij veel natuurlijk licht en de robuuste uitstraling biedt deze locatie een prachtig canvas voor onze ontwerpers om iets moois te realiseren. Het gebruik van felle kleuren in het interieur zorgt voor een uitdaging voor onze ontwerper. Het doel is om de juiste balans te creëren tussen het interieur en de groene aankleding.

Het creatieve plan

Ons creatieve plan bevat een diverse reeks groenobjecten die strategisch zijn geplaatst om het pand te transformeren in een groene oase.

Een van de meest uitdagende aspecten van ons plan was het vinden van de juiste pot-plantcombinaties die zowel bij de felle interieurkleuren als bij het natuurlijke licht pasten. Achter de receptiebalie plaatsen we een opvallende verticale groene oplossing in de vorm van een plantenwand. De plantenwand die zich rondom de televisie vormt, creëert een frisse uitstraling in de ontvangstruimte.

Om de stoere uitstraling van het bedrijf te omarmen, kozen we hier voor robuuste planten in bakken en potten gemaakt van natuurlijke materialen. Deze matchen prachtig met de betonlook van het pand en voegen een beetje elegantie toe aan de moderne kantoortuin. De kleuren van de planters zijn op verschillende plaatsen afgestemd met de huisstijl om ook via het groen de merkidentiteit aan te spreken.

Het resultaat

Het resultaat van ons groene transformatieproject bij Otherside at Work is een verbluffende samensmelting van natuurlijke pracht en bedrijfsidentiteit. Het bedrijfspand ademt een frisse en levendige sfeer uit, waarbij groene elementen perfect samengaan met de heldere interieurkleuren en stoere esthetiek. De grote binnenboom bij de ingang fungeert als een welkomstgroet en een herinnering aan de voortdurende groei, terwijl de plantenwand achter de receptie een prachtige eyecatcher vormt.

De combinatie van robuuste planten en natuurlijke materialen draagt bij aan de stoere uitstraling van het pand, en het geheel straalt een gevoel van rust en verbondenheid met de natuur uit. Otherside at Work heeft nu niet alleen een functionele werkomgeving, maar het inspireert en bevordert daarnaast het welzijn van medewerkers.

Benieuwd wat wij voor jullie project kunnen betekenen?