Wij leveren en onderhouden al 28 jaar lang interieurbeplanting door heel Nederland

Wij zorgen ervoor dat uw bedrijf of organisatie is voorzien van de mooiste en meest functionele kantoorplanten, moswanden en plantenwanden. Dit doen wij vanuit onze groene missie: het optimaliseren van het leefklimaat in gebouwen, waardoor mensen zich prettiger voelen en beter functioneren.

Linkedin
Instagram
Pinterest
Over Ten Brinke Interieurbeplanting
Slide 3

Persoonlijk & innovatief

Welke dienst wij ook leveren, kwaliteit is hét handelsmerk. Altijd meedenkend met het vraagstuk van de klant. Niks is onmogelijk. Persoonlijke aanpak door korte lijnen, een vast aanspreekpunt en klantgericht denken maken van ons uw partner in groen.

Daarnaast is ons bedrijf innovatief op het gebied van productontwikkeling en duurzaamheid. We staan bekend om onze creativiteit en moderne insteek van projectbeplanting. We spelen in op de nieuwste groentrends, zónder functionaliteit uit het oog te verliezen. Prachtig en praktisch in één. Daar gaan we voor.

Slide 1

Ten Brinke Interieurbeplanting plantreis van ontwerp tot realisatie.

Over ons - Ten Brinke Interieurbeplanting

Waarom investeren in kantoorbeplanting?

Uit onderzoeken van o.a. NASA, Universiteit Wageningen en CBRA blijkt dat planten op kantoor de lucht zuiveren en concentraties CO2 verminderen. Hierdoor ontstaat een frisse en gezonde werkomgeving. Ook heeft uitzicht op groen een stress-reducerende werking en verbetert groen het concentratievermogen.

Naast dat kantoorplanten prestatie verhogend werken, heeft het ook positieve werking op het algemene welzijn van mensen. Dit resulteert in 20% minder ziekteverzuim van medewerkers op jaarbasis. Hierdoor kunnen kantoorplanten zichzelf al binnen één jaar terugverdienen.

Producten & diensten

Beplantingsplan kantoor voorbeeld

Beplantingsplan op maat

Wij ontwerpen, we leveren, we richten in en we onderhouden de beplanting voor uw bedrijf. In overleg stellen onze experts een plan op waarbij uw wensen en behoeften centraal staan. We zorgen precies voor de gezonde en inspirerende omgeving waarin medewerkers optimaal presteren en gasten zich fijn en comfortabel voelen.

Daarnaast wordt de beplanting volledig aangesloten op de huisstijl van uw bedrijf. Door de jaren heen breidde ons bedrijf het dienstenpakket steeds meer uit. Een alles-in-één groenoplossing.

Ontvang een plan op maat.

Certificering

Om de kwaliteit en veiligheid op de werkvloer te kunnen waarborgen, zijn al onze medewerkers VCA gecertificeerd. Daarnaast zijn wij een erkend leerbedrijf en hebben wij opnieuw het PSO Trede 3 keurmerk gekregen!

Ten Brinke Interieurbeplanting - diverse certificeringen

Ons team

Pascal ten Brinke
Pascal ten Brinke
Algemeen directeur
Esther Weikamp
Esther Weikamp
Commercieel directeur
Paul Gerretschen
Paul Gerretschen
Projectmanager
Hanneke
Hanneke
Planning & Inkoop

hanneke@ten-brinke.nl

Linda Janssen
Linda Janssen
Commercieel medewerker
Klaas Jansen
Klaas Jansen
Marketing & Communicatie
Marion Verstege
Marion Verstege
Bloemstyliste
Gijs van Hagen
Gijs van Hagen
Content marketeer
Kiki Kemperman
Kiki Kemperman
Adviseur sfeer en groenbeleving
Twan Ruikes
Twan Ruikes
Commercieel medewerker
Sjoukje Boersma
Sjoukje Boersma
Financiële administratie
Bas Damen
Bas Damen
Projectmanager
Team onderhoud
Team onderhoud
Servicemedewerkers interieurbeplanting
Kantoorhond Turbo
Kantoorhond Turbo
Kantoorhond Turbo