Over ons

25 jaar interieurbeplanting expert

Onze groene missie: het optimaliseren van het leefklimaat in gebouwen, waardoor mensen zich prettiger voelen en beter functioneren.

Slider

Persoonlijk en innovatief.

Ten Brinke Interieurbeplanting BV levert en onderhoudt interieurbeplanting aan bedrijven. Met als ultiem doel: het optimaliseren van het leefklimaat in gebouwen, waardoor mensen zich prettiger voelen en beter functioneren.

In 1995 begon eigenaar Pascal ten Brinke met zijn eenmansbedrijf in Zevenaar. Vandaag de dag is Ten Brinke Interieurbeplanting BV uitgegroeid tot een bloeiend en landelijk opererend bedrijf met hoog gekwalificeerde medewerkers. Stap voor stap breidde het bedrijf zijn dienstenpakket uit. Het begon puur met het leveren en verzorgen van hydrocultuur beplantingen, nu levert het bedrijf ook sfeerdecoraties, kunstplanten, moswanden, plantenwanden en kerstdecoraties.

Dat gebeurt vanuit een prachtig representatief pand aan Hengelder 30, waar het bedrijf zich in 2019 – na een lange tijd aan de Zuiderlaan 28f – huisvestte. Welke dienst het bedrijf ook levert, kwaliteit is hét handelsmerk van Ten Brinke Interieurbeplanting BV.

Persoonlijk en innovatief, ook daar identificeren klanten Ten Brinke Interieurbeplanting BV mee. Persoonlijk door korte lijnen, een vast aanspreekpunt en klantgericht denken, innovatief op het gebied van productontwikkeling en e-commerce. Ten Brinke Interieurbeplanting BV staat bekend om haar creativiteit en moderne insteek van projectbeplanting zonder de functionaliteit uit het oog te verliezen. Op de altijd actuele website kunnen bedrijven 24 uur per dag sfeer en beleving bestellen.

Certificering

Om de kwaliteit en veiligheid op de werkvloer te kunnen waarborgen, zijn al onze medewerkers VCA gecertificeerd. Daarnaast zijn wij een erkend leerbedrijf.

Kwalificaties Ten Brinke

Ons team

Pascal ten Brinke
Pascal ten Brinke
Algemeen directeur
Eva Hiddink
Eva Hiddink
Commercieel medewerker

eva@ten-brinke.nl

Monique Tijssen
Monique Tijssen
Financiële administratie
Paul Gerretschen
Paul Gerretschen
Planning & Inkoop
Klaas Jansen
Klaas Jansen
Marketing manager
Esther Weikamp
Esther Weikamp
Commercieel directeur
Team onderhoud
Team onderhoud
Service medewerkers interieurbeplanting
Anita Hendriksen
Anita Hendriksen
Bloemstyliste
Kiki Kemperman
Kiki Kemperman
Commercieel medewerker
Maud Stekelenburg
Maud Stekelenburg
Marketing en communicatie