Over ons

Wij ademen groen

Natuurlijk kwaliteit!

Persoonlijk en innovatief…

Ten Brinke Interieurbeplanting BV levert en onderhoudt interieurbeplanting aan bedrijven. Met als ultiem doel: het optimaliseren van het leefklimaat in gebouwen, waardoor mensen zich prettiger voelen en beter functioneren.

In 1995 begon eigenaar Pascal ten Brinke met zijn eenmansbedrijf in Zevenaar. Vandaag de dag is Ten Brinke Interieurbeplanting BV uitgegroeid tot een bloeiend en landelijk opererend bedrijf met hoog gekwalificeerde medewerkers. Stap voor stap breidde Pascal zijn bedrijf en zijn dienstenpakket uit. Hij begon puur met het leveren en verzorgen van hydrocultuur beplantingen, nu levert hij ook sfeerdecoratie, kunstplanten, geprepareerde planten, verse bloemen en kerstdecoraties.

Dat gebeurt vanuit een prachtig representatief pand inclusief een belevingscentrum aan de Zuiderlaan 28F, waar het bedrijf zich in 2005 – na een korte tussenstop aan de Heilige Huisjes 22- huisvestte. Welke dienst het bedrijf ook levert, kwaliteit is hét handelsmerk van Ten Brinke Interieurbeplanting BV.

Persoonlijk en innovatief, ook daar identificeren klanten Ten Brinke Interieurbeplanting BV mee. Persoonlijk door korte lijnen, een vast aanspreekpunt en klantgericht denken, innovatief op het gebied van productontwikkeling en e-commerce. Ten Brinke Interieurbeplanting BV staat bekend om haar creativiteit en moderne insteek van projectbeplanting zonder de functionaliteit uit het oog te verliezen. Op de altijd actuele website kunnen bedrijven 24 uur per dag sfeer en beleving bestellen.

 

Pascal ten Brinke
Pascal ten Brinke
Directeur

Share on LinkedIn

 

Certificering

Om de kwaliteit en veiligheid op de werkvloer te kunnen waarborgen, zijn al onze medewerkers VCA gecertificeerd. Daarnaast zijn wij een erkend leerbedrijf.

Ons team

Madelon Wissenburg
Madelon Wissenburg
Silvia Bach
Silvia Bach
Moniek Janssen
Moniek Janssen
Paul Gerretschen
Paul Gerretschen