Slide 1

Ten Brinke Interieurbeplanting plantreis van ontwerp tot realisatie.

Persoonlijk & innovatief

Welke dienst wij ook leveren, kwaliteit is hét handelsmerk. Altijd meedenkend met het vraagstuk van de klant. Niks is onmogelijk. Persoonlijke aanpak door korte lijnen, een vast aanspreekpunt en klantgericht denken maken van ons uw partner in groen.

Daarnaast is ons bedrijf innovatief op het gebied van productontwikkeling en duurzaamheid. We staan bekend om onze creativiteit en moderne insteek van projectbeplanting. We spelen in op de nieuwste groentrends, zónder functionaliteit uit het oog te verliezen. Prachtig en praktisch in één. Daar gaan we voor.

Wij leveren en onderhouden al 25 jaar lang interieurbeplanting door heel Nederland
Wij zorgen ervoor dat uw bedrijf of organisatie is voorzien van de mooiste en meest functionele kantoorplanten, moswanden en plantenwanden. Dit doen wij vanuit onze groene missie: het optimaliseren van het leefklimaat in gebouwen, waardoor mensen zich prettiger voelen en beter functioneren.
Linkedin
Instagram
Pinterest
Over Ten Brinke Interieurbeplanting
Slide 3
Over ons - Ten Brinke Interieurbeplanting

Waarom investeren in kantoorbeplanting?

Uit onderzoeken van o.a. NASA, Universiteit Wageningen en CBRA blijkt dat planten op kantoor de lucht zuiveren en concentraties CO2 verminderen. Hierdoor ontstaat een frisse en gezonde werkomgeving. Ook heeft uitzicht op groen een stress-reducerende werking en verbetert groen het concentratievermogen.

Naast dat kantoorplanten prestatie verhogend werken, heeft het ook positieve werking op het algemene welzijn van mensen. Dit resulteert in 20% minder ziekteverzuim van medewerkers op jaarbasis. Hierdoor kunnen kantoorplanten zichzelf al binnen één jaar terugverdienen.

Producten & diensten

Beplantingsplan kantoor voorbeeld

Beplantingsplan op maat

Wij ontwerpen, we leveren, we richten in en we onderhouden de beplanting voor uw bedrijf. In overleg stellen onze experts een plan op waarbij uw wensen en behoeften centraal staan. We zorgen precies voor de gezonde en inspirerende omgeving waarin medewerkers optimaal presteren en gasten zich fijn en comfortabel voelen.

Daarnaast wordt de beplanting volledig aangesloten op de huisstijl van uw bedrijf. Door de jaren heen breidde ons bedrijf het dienstenpakket steeds meer uit. Een alles-in-één groenoplossing.

Ontvang een plan op maat.

Certificering

Om de kwaliteit en veiligheid op de werkvloer te kunnen waarborgen, zijn al onze medewerkers VCA gecertificeerd. Daarnaast zijn wij een erkend leerbedrijf en hebben wij het PSO Trede 3 keurmerk gekregen!

Ten Brinke Interieurbeplanting - diverse certificeringen

Ons team

Pascal ten Brinke
Pascal ten Brinke
Algemeen directeur
Esther Weikamp
Esther Weikamp
Commercieel directeur
Eva Hiddink
Eva Hiddink
Commercieel medewerker

eva@ten-brinke.nl

Esmee Tieben
Esmee Tieben
Planning & Inkoop
Paul Gerretschen
Paul Gerretschen
Planning & Inkoop
Klaas Jansen
Klaas Jansen
Marketing & Communicatie
Team onderhoud
Team onderhoud
Service medewerkers interieurbeplanting
Anita Hendriksen
Anita Hendriksen
Bloemstyliste
Kiki Kemperman
Kiki Kemperman
Commercieel medewerker
Monique Tijssen
Monique Tijssen
Financiële administratie
Marko van Huenen
Marko van Huenen
Adviseur groenbeleving
Shanti Huigens
Shanti Huigens
Stagiair Marketing