Kant en klaar kerstdecoraties en kunstkerstbomen verhuur voor bedrijven
Kerstdecoratie-huren-voor-kantoor-ook-(kunst)kerstbomen

Een zorgeloze kerst?

Bestel gemakkelijk en snel in onze kerstwebshop, stel uw eigen offerte op, of doe een aanvraag op maat.

Zakelijk kunstkerstbomen en kerstdecoratie huren

Zijde/textiel – brandvertragend volgens NTA/NEN 8007

inclusief decoreren, installatie op locatie, opslag en transport

Plaatsing en planning in overleg, door heel Nederland

Verlichting kema keurmerk

Al onze verlichting heeft een KEMA-keurmerk

Slide 1

Al meer dan 10.000 kerstbomen verhuurd

Kerstbomen huren voor bedrijven
Slide 2

Unieke kerstsfeerdecoratie opgemaakt door experts

Slide 3

Guirlandes kant en klaar afgestemd op kleuren

previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

STAP 1

Creëer uw eigen kerstfeer. Door middel van ons diverse aanbod in kunstkerstbomen en kerstdecoraties. Bekijk het assortiment hier.

STAP 2

Niet direct aanschaffen? Voeg eenvoudig producten toe aan uw persoonlijke offerte. Klik op “voeg toe aan offerte” en deel het met een collega!

STAP 3

Bent u er al uit? Bestel dan de kerstdecoratie snel en betrouwbaar via iDEAL, factuur of bankoverschrijving. Of doe een aanvraag op maat.

STAP 4

Nadat de bestelling is geplaatst ontvangt u een bericht van onze planner over de plaatsing en planning door onze kerst experts.

Aanvraag op maat

Aanvraag op maat

Heeft u specifieke wensen voor uw aankleding van kerst, neem dan vandaag nog contact op met een van onze kerst experts. Wij brengen uw bedrijf in hogere kerstsferen. In thema of aangepast aan de huisstijl, logo of interieur van uw bedrijf.

Bewaren

Footer top

Wij zijn van maandag t/m vrijdag geopend om al uw vragen te beantwoorden. Of vraag direct een offerte op maat aan.

Bekijk wat wij allemaal nog meer doen!

Veelgestelde vragen over kunstkerstbomen huren

1. Leveren jullie alleen kunstkerstbomen of ook echte kerstbomen?

Het grootste deel van de kerstbomen die wij leveren zijn kunstkerstbomen, deze bomen zijn namelijk niet van echt te onderscheiden en laten geen naalden achter. Als u toch geïnteresseerd bent in een echte kerstboom kunt u uiteraard ook bij ons terecht!

2. Wat is de huurperiode van de kerstdecoratie?

In principe worden de kerstdecoraties na 5 december bij u geleverd en begin januari weer opgehaald. Dit gaat allemaal in overleg zodat we niet onaangekondigd langskomen. U kunt ten allen tijden contact met ons opnemen als u de decoratie voor een kortere of langere periode zou willen, dan kunnen wij samen kijken wat hierin de mogelijkheden zijn.

3. Kunnen de bomen op maat worden gemaakt of is er alleen keuze uit de standaardmaten?

Om het voor u zo gemakkelijk mogelijk te maken hebben wij op onze webshop standaardmaten voor de kunstkerstbomen aangeboden Onder de 180 cm of boven de 650 kunnen de kerstbomen in overleg op maat worden geleverd.

4. Uit welke kleuren kan ik kiezen voor mijn kerstdecoratie?

Wij hebben 12 verschillende kleurencombinaties samengesteld waar u uit kunt kiezen. Zo is er voor ieder bedrijf een kleurencombinatie die aansluit op de huisstijl van het bedrijf.
Verschillende kleurcombinaties voor kerst

5. Wat is allemaal inbegrepen in de prijs?

De prijzen op onze kerstwebshop zijn inclusief het decoreren, de opslag en het transport van de kerstdecoratie(s). De opmaak en de levering worden verzorgd door onze kerst experts. Zij plaatsen ook de kerstboom op de gewenste plek.

6. Maken jullie gebruik van energiezuinige verlichting?

Ja, al onze verlichting hebben een KEMA-keurmerk. Het KEMA-keurmerk garandeert u dat het elektrische eindproduct veilig en energiezuinig is.

7. Zijn de kunstkerstbomen alleen beschikbaar in de kleur groen?

Het grootste deel van de kunstkerstbomen die wij leveren zijn groen. Maar wij hebben ook twee thema kerstbomen die aangekleed zijn met kunstsneeuw.

8. Hoe ziet de onderkant van de kerstboom eruit?

De voet van de kerstboom wordt afgewerkt met een bijpassend doek zodat de poten van de kerstboom niet zichtbaar zijn en de onderkant mooi is afgewerkt. De kerstbomen worden hetzelfde aangekleed/afgewerkt als onderstaande afbeelding.

Voet kunstkerstboom

9. Oeps, er is kerstdecoratie gebroken of er is schade aan de boom… Wat nu?

Als de kerstdecoratie tijdens de transport schade heeft opgelopen, dan zorgen onze kerst experts ervoor dat deze kerstdecoratie kosteloos wordt vervangen.

Als de kerstdecoratie tijdens de huurperiode schade heeft opgelopen, dan kunt u contact met ons opnemen, in goed overleg kijken we dan naar een gepaste oplossing.

10. Welke betaalmogelijkheden zijn er?

Bij ons kunt u betalen op factuur, via overboeking per bank of met iDeal. Als u wilt betalen op factuur ontvangt u eerst een offerte, als u hiermee akkoord gaat verstuurt onze verkoopafdeling u na de levering een factuur met betalingscondities.

11. Kan ik een offerte aanvragen?

Zeker! Via onderstaand stappenplan kunt u een offerte aanvragen:
1. U kiest de kerstbomen en/of kerstdecoratie uit waar u geïnteresseerd in bent.
2. Per product voegt u de aantallen toe aan de offertelijst.
3. Als u alle producten en aantallen heeft toegevoegd kunt u uw verzoek versturen.
4. Daarna ontvangt u in de mail de offerte.

12. Worden de kerstbomen kant en klaar geleverd?

Nee. Onze kerst experts decoreren de kerstboom op de locatie zelf. Hierdoor blijft de kwaliteit van de kerstdecoratie gewaarborgd en zorgt het voor meer kerstbeleving bij de opmaak van de bomen. De planning van de plaatsing gaat dan ook altijd in overleg omdat we de kerstboom niet alleen leveren maar ook decoreren en klaarmaken voor gebruik. Als de mogelijkheid er niet is om de bomen op locatie te decoreren kunt u in overleg de bomen kant en klaar ontvangen.

Heeft u toch nog een vraag waar u geen antwoord op heeft gekregen. Neem dan contact met ons op.