Kant en klaar kerstdecoraties en kunstkerstbomen verhuur voor bedrijven
Kerstdecoratie-huren-voor-kantoor-ook-(kunst)kerstbomen

Een zorgeloze kerst?

In samenwerking met:

Gebruik code: tenbrinke2024 en ontvang direct 5% korting!

Zakelijk kunstkerstbomen en kerstdecoratie huren

Zijde/textiel – brandvertragend volgens NTA/NEN 8007

inclusief decoreren, installatie op locatie, opslag en transport

Plaatsing en planning in overleg, door heel Nederland

Verlichting kema keurmerk

Alle verlichting heeft een KEMA-keurmerk

Slide 1

Op meer dan 1000 locaties kerstbomen gerealiseerd

Gebruik code
tenbrinke2024
voor 5% korting
Kerstbomen huren voor bedrijven

STAP 1

Creëer uw eigen kerstfeer. Door middel van het diverse aanbod in kunstkerstbomen en kerstdecoraties. Bekijk het assortiment hier.

STAP 2

Niet direct een keuze kunnen maken? Vraag eenvoudig een persoonlijke offerte op maat aan via de website en ontvang direct een reactie!

STAP 3

Bent u er al uit? Bestel dan de kerstdecoratie snel en betrouwbaar via iDEAL of een factuur achteraf. Of doe een aanvraag op maat.

STAP 4

Nadat de bestelling is geplaatst ontvangt u een bericht van de medewerker over de plaatsing en planning door de experts.

Bewaren

Kerstboomhuren.nl
Image is not available
Gebruik kortingscode: tenbrinke2024
Gebruik bovenstaande code voor 5% korting op de gehele bestelling

Veelgestelde vragen over kunstkerstbomen huren

1. Leveren jullie alleen kunstkerstbomen of ook echte kerstbomen?

Het grootste deel van de kerstbomen die worden geleverd zijn kunstbomen, deze bomen zijn namelijk niet van echt te onderscheiden en laten geen naalden achter. Als u toch geïnteresseerd bent in een echte kerstboom kunt u uiteraard op aanvraag een offerte ontvangen.

2. Wat is de huurperiode van de kerstdecoratie?

Tijdens het bestelproces kunt u aangeven in welke week u de kerstdecoratie graag gerealiseerd ziet worden bij u op locatie. In principe worden de kerstdecoraties na 5 december bij u geleverd en begin januari weer opgehaald. Dit gaat allemaal in overleg zodat we niet onaangekondigd langskomen. U kunt ten allen tijden contact opnemen als u de decoratie voor een kortere of langere periode zou willen, dan kan er samen gekeken worden wat hierin de mogelijkheden zijn.

3. Kunnen de bomen op maat worden gemaakt of is er alleen keuze uit de standaardmaten?

Om het voor u zo gemakkelijk mogelijk te maken zijn er in de webshop standaardmaten voor de kunstkerstbomen aangeboden. Onder de 210 cm of boven de 650 kunnen de kerstbomen in overleg op maat worden geleverd.

4. Uit welke kleuren kan ik kiezen voor mijn kerstdecoratie?

Er zijn 18 verschillende kleurencombinaties waar u uit kunt kiezen. Deze kunt geheel zelf samenstellen. Zo is er voor ieder bedrijf een kleurencombinatie die aansluit op de huisstijl van het bedrijf.

5. Wat is allemaal inbegrepen in de prijs?

De prijzen in de kerstwebshop zijn inclusief het decoreren, de opslag en het transport van de kerstdecoratie(s). De opmaak en de levering worden verzorgd door medewerkers met veel ervaring. Zij plaatsen ook de kerstboom op de gewenste plek.

6. Maken jullie gebruik van energiezuinige verlichting?

Ja, alle verlichting hebben een KEMA-keurmerk. Het KEMA-keurmerk garandeert u dat het elektrische eindproduct veilig en energiezuinig is.

7. Zijn de kunstkerstbomen alleen beschikbaar in de kleur groen?

Het grootste deel van de kunstkerstbomen die wij leveren zijn groen. Maar er zijn ook een aantal sneeuwbomen. Deze kunt u onder thema kerstbomen vinden.

8. Hoe ziet de onderkant van de kerstboom eruit?

De voet van de kerstboom wordt afgewerkt met een bijpassend doek zodat de poten van de kerstboom niet zichtbaar zijn en de onderkant mooi is afgewerkt.

9. Welke betaalmogelijkheden zijn er?

Bij ons kunt u betalen op factuur of met iDEAL. Als u wilt betalen op factuur ontvangt u eerst een offerte, als u hiermee akkoord gaat verstuurt de verkoopafdeling u na de levering een factuur met betalingscondities.

10. Worden de kerstbomen kant en klaar geleverd?

Nee. De experts decoreren de kerstboom op de locatie zelf. Hierdoor blijft de kwaliteit van de kerstdecoratie gewaarborgd en zorgt het voor meer kerstbeleving bij de opmaak van de bomen. De planning van de plaatsing gaat dan ook altijd in overleg omdat we de kerstboom niet alleen leveren maar ook decoreren en klaarmaken voor gebruik. Als de mogelijkheid er niet is om de bomen op locatie te decoreren kunt u in overleg de bomen kant en klaar ontvangen.