Plantenwand

Natuurlijke blikvangers!

Unieke plantenwand van Ten Brinke Interieurbeplanting

Unieke plantenwand van Ten Brinke Interieurbeplanting

NATUURLIJKE GROENE PLANTENWAND!

Geen kale, saaie muren meer? Laat u inspireren door een plantenwand: een fraaie en natuurlijke wand met natuurlijk groen. Een groene wand maakt de bedrijfsomgeving aantrekkelijker voor klanten, verlaagt de geluidsoverlast, zorgt voor een goede luchtvochtigheid en een gezonde en schone lucht. Het positieve effect op het werkklimaat is groot. Wie werkt in een groene werkomgeving is aantoonbaar minder ziek en produceert meer. Wij noemen dat gratis ‘Vitamine G’.

Verticaal tuinieren – duurzaam en praktisch
Een groene wand is leverbaar in verschillende kwalitatief hoogwaardige systemen. Bruikbaar voor verschillende plantensoorten, die gemakkelijk verwisselbaar zijn. Onze plantenwand systemen zijn overal toepasbaar en in elke gewenste afmeting te verkrijgen. Daarnaast zijn groene wanden ruimtebesparend en recyclebaar wat resulteert in een duurzame oplossing.

Onderhoud en installatie
Onze plantenwanden zijn in heel Nederland op bestaande of nieuwe muren te monteren. Voor de installatie werken wij samen met geselecteerde partners die over vakkundige kennis, vergunningen en ervaring beschikken. Vakkundige onderhoud van plantenwanden zijn erg belangrijk. Daarom bieden wij naast volledige installatie ook professionele onderhoudscontracten aan, waarbij 5 jaar 100% plantgarantie zit inbegrepen.

Alvast inspiratie opdoen? Bekijk hier een aantal voorbeelden van onze projecten en klik op groene wanden.

Andere opties voor een natuurlijk groene muur – ook een breed assortiment kunstbeplanting
Op zoek naar een alternatieve verticale tuin of groene wand oplossingen in een kantoor, hotel, school, ziekenhuis of ontvangstruimte? Bekijk Moswand, Mosschilderij, LivePicture of LiveDivider. Naast deze opties bieden wij ook een breed assortiment kunstplanten voor uw plantenwand, neem hiervoor contact met ons op!

Een plantenwand van Ten Brinke Interieurbeplanting: voor een stralende leef- en werkomgeving.

Groene wand

Groene wand

Verticaal planten

Verticaal planten

Plantenmuur

Plantenmuur