De groene plantenwand

Een verticale plantenwand is sfeervol, verbetert de akoestiek en zorgt voor gezonde lucht. Maak kennis met de alles-in-één groene oplossing voor op kantoor.

Slider

Voordelen van een plantenwand voor op kantoor

Met een groene wand op kantoor profiteert u van wat wij noemen gratis ‘Vitamine G’. Schone lucht met een goede luchtvochtigheid, een verlaagde geluidsoverlast en een motiverend uitzicht. Een verbeterd werkklimaat dat zorgt voor meer productie en minder ziekmeldingen. Kortom, een aantrekkelijk kantoor voor zowel medewerkers als klanten.

Slider
Verticale planten wand onderhouden

Zakelijk onderhoud

Onze plantenwand is makkelijk te onderhouden wanneer er een ingebouwd watersysteem geïntegreerd is. Het automatische watergeefsysteem zorgt er namelijk voor dat alle planten voldoende water krijgen om hun levendige uitstraling lange tijd te behouden. Ook de planten waar u niet zelf niet zo makkelijk bij kunt. Daarnaast bieden we ook professioneel onderhoud met 100% plantgarantie, 5 jaar lang. Daarmee heeft u écht nergens meer omkijken naar.

Ontvang een plan op maat.

Voordelen van een plantenwand voor op kantoren

Mogelijkheden

Bij Ten Brinke Interieurbeplanting maken we uw plantenwand helemaal naar wens. In elke afmeting en met uw favoriete plantensoorten. In echte variant of met kunstplanten. Zowel te monteren op een scheidingswand op kantoor als in een grote hal in de horeca of zorg. Voor binnen en buiten, maar altijd ruimtebesparend en recyclebaar.

Laat u inspireren door onze voorbeelden of neem contact op en bespreek vrijblijvend uw wensen.

Voorbeelden

Waarom Ten Brinke?

Ten Brinke levert inmiddels al meer dan 25 jaar interieurbeplanting aan bedrijven. Daardoor weten we inmiddels altijd precies het punt te vinden waar creativiteit en functionaliteit samenkomen.
Zo halen we het maximale uit uw plantenwand én uit uw ruimte. Iedere keer opnieuw. Daarnaast beschikken we natuurlijk over de nodige certificeringen waarmee u verzekerd bent van kwaliteit, veiligheid en vakkundig onderhoud. Wel zo prettig.

Slider

Deze organisaties gingen u voor

Dit doen wij ook

Met een plantenmuur tovert u uw kantoor, ontvangsthal of vergaderplek in één keer om tot inspirerende omgeving. Dat doet u eenvoudig met een eyecatching plantenwand voor binnen, maar met een moswand of mosschilderij, een LivePicture (levend schilderij van planten) of een LiveDivider (losstaande scheidingswand) geeft u uw ruimte ook een indrukwekkend groene touch. Functioneel en sfeervol in één.

Plantenwand op kantoor

Verticale plantenwand kopen

Een plantenwand op kantoor is de meest effectieve manier voor ondernemers om het werkklimaat te verbeteren én de sfeer te verhogen. Twee vliegen in één klap. Bestel nu uw eigen, unieke groene wand en profiteer van:

  • Duurzame, ruimtebesparende interieurbeplanting;
  • Naadloze montage;
  • Slimme voedings- en watergeefsystemen;
  • Eenvoudig verwisselbare planten waardoor uw plantenmuur nooit gaat vervelen en jarenlang het gewenste effect sorteert.

Wij zijn van maandag t/m vrijdag geopend om al uw vragen te beantwoorden. Of vraag direct een offerte op maat aan.

Bekijk wat wij allemaal nog meer doen!
in deze bedrijfsbrochure.

Slider