Groene plantenwanden

Laat u inspireren door een wand met natuurlijk groen. Een plantenwand maakt sfeer, verlaagt de geluidsoverlast en zorgt voor een goede luchtvochtigheid.

Slider

Duurzame plantenwand

Geen kale, saaie muren meer? Laat u inspireren door een groene plantenwand: een fraaie en natuurlijke wand met verfrissend groen. Een groene wand maakt de bedrijfsomgeving aantrekkelijker voor klanten en werknemers, verlaagt de geluidsoverlast, zorgt voor een goede luchtvochtigheid en een gezonde en schone lucht. Het positieve effect op het werkklimaat is groot. Wie werkt in een groene werkomgeving is aantoonbaar minder ziek en produceert meer. Wij noemen dat gratis ‘Vitamine G’.

Verticaal tuinieren – plantenwand met waterreservoir

Onze groene wanden zijn leverbaar met verschillende kwalitatief hoogwaardige ingebouwde watergeefsystemen. Bruikbaar voor verschillende plantensoorten, die gemakkelijk verwisselbaar zijn. Onze plantenwand systemen voor binnen zijn overal toepasbaar en in elke gewenste afmeting te verkrijgen. Daarnaast zijn groene wanden ruimtebesparend en recyclebaar wat resulteert in een duurzame oplossing.

Onderhoud en installatie
Onze plantenwanden zijn in heel Nederland op bestaande of nieuwe muren te monteren. Voor de installatie werken wij samen met geselecteerde partners die over vakkundige kennis, vergunningen en ervaring beschikken. Vakkundige onderhoud van plantenwanden zijn erg belangrijk. Daarom bieden wij naast volledige installatie ook professionele onderhoudscontracten aan, waarbij 5 jaar 100% plantgarantie zit inbegrepen.

Andere opties – ook een breed assortiment kunstbeplanting

Op zoek naar een alternatieve verticale tuin of groene wand oplossingen in een kantoor, hotel, school, ziekenhuis of ontvangstruimte? Bekijk onze verschillende interieurbeplanting mogelijkheden. Naast deze opties bieden wij ook een breed assortiment kunstplanten voor uw plantenwand, neem hiervoor contact met ons op!

Een plantenwand van Ten Brinke Interieurbeplanting: voor een stralende leef- en werkomgeving.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief!

Wilt u graag op de hoogte zijn van de promoties, nieuws en trends?

Slider

Wij zijn van maandag t/m vrijdag geopend om al uw vragen te beantwoorden. Of vraag direct een offerte op maat aan.

Bekijk wat wij allemaal nog meer doen!
in deze bedrijfsbrochure.

Slider