Roomdivider planten
Groene roomdivider met planten

LiveDivider: de groene scheidingswand voor op kantoor

Meer privacy en meer groen? Haal onze LiveDivider in huis. De groene divider is een vrijstaande stevige scheidingswand in een strak design met planten aan beide zijden. De beplanting dempt het omgevingsgeluid en zorgt voor een aangename luchtvochtigheid.

LiveDivider wit

LiveDivider: de groene scheidingswand voor op kantoor

De LiveDivider is de perfecte, groene scheidingswand voor op kantoor. Met deze roomdivider vol planten bakent u namelijk eenvoudig werkplekken af, zorgt u voor meer privacy op de werkvloer en beperkt u afleidingen tot een minimum. Kortom, met deze mobiele groene wand creëert u in een handomdraai een inspirerende en gezonde omgeving waarin collega’s optimaal kunnen presteren.

LiveDividers

Mobiele kantoorwanden

De LiveDivider is een vrijstaande, stevige scheidingswand met planten aan beide zijden. De groene scheidingswand voor op kantoor is eenvoudig te verplaatsen, zodat u uw ruimte gemakkelijk praktisch en creatief in kunt delen. Precies zoals u dat zelf wilt. U bent immers niet meer gebonden aan bestaande kantoorwanden.

Ontvang een plan op maat en ontdek de vele voordelen van interieurbeplanting.

Akoestische scheidingswanden voor op kantoor

Akoestische scheidingswanden voor op kantoor

De LiveDivider is bovendien een akoestische scheidingswand voor op kantoor. De beplanting breekt namelijk de geluidsgolven en dempt daarmee het omgevingsgeluid, waardoor uw medewerkers meer privacy ervaren wanneer ze in gesprek zijn en niet afgeleid worden door het gepraat van collega’s. Dat leidt tot een hogere productiviteit!

Weten wat dit voor u kan betekenen?

Functionele wanddecoratie

Functionele wanddecoratie

De wanddecoratie van de LiveDivider is niet alleen erg stijlvol, maar ook nog eens bijzonder functioneel. Naast het feit dat u de akoestiek verbetert, zorgt interieurbeplanting op kantoor namelijk ook voor een gezonder werkklimaat. Planten zorgen immers voor minder stress en verbeteren tegelijkertijd de luchtvochtigheid. Voor zowel mentaal als fysiek fitte collega’s!

Ontvang snel vakkundig advies.

LiveDivider bestellen

Onderhoudsarm

Een groene scheidingswand op uw kantoor is onderhoudsarm. De LiveDivider is immers voorzien van een geïntegreerd watergeefsysteem met watervoorraad voor vier tot zes weken. Zonder pomp of elektriciteit. U heeft er dus geen omkijken meer naar en kunt voor een langere periode zorgeloos genieten van een groene kantoorinrichting.

Bovendien zijn de plantcassettes gemakkelijk aan te passen aan het seizoen of een speciale gelegenheid, waardoor de mobiele muur nooit gaat vervelen!

Sfeerafbeelding kantoor planten

Groene scheidingswand voor uw kantoor bestellen?

Wilt u ook stijlvolle én functionele scheidingswanden op uw kantoor? Maak dan kennis met de LiveDivider:

De LiveDivider is een veelzijdige roomdivider die altijd wel in uw kantoorinrichting past. Soms wilt u echter een groene eyecatcher in een groene ruimte, zoekt u een oplossing voor een nóg betere akoestiek of wilt u juist het kleinste kamertje voorzien van wat extra planten. In dat geval kunt u natuurlijk ook bij ons terecht voor een plantenwand, moswand, mosschilderij of hydrocultuur planten.

  • Makkelijk verplaatsbaar;
  • Verbeterde akoestiek;
  • Gezonder werkklimaat;
  • Onderhoudsarme kantoorbeplanting;
  • En verkrijgbaar in antraciet, wit en aluminium zodat de LiveDivider altijd past bij je kantoorinrichting.