LiveDivider plus wit in een kantoor
Slide

LIVEDIVIDER

LiveDivider PLUS: de groene scheidingswand

Meer privacy en meer groen? Haal onze LiveDivider PLUS in huis. De groene divider is een vrijstaande stevige scheidingswand in een strak design met planten aan beide zijden. De beplanting dempt het omgevingsgeluid en zorgt voor een aangename luchtvochtigheid.

LIVEDIVIDER

LiveDivider PLUS: de groene scheidingswand

Meer privacy en meer groen? Haal onze LiveDivider PLUS in huis. De groene divider is een vrijstaande stevige scheidingswand in een strak design met planten aan beide zijden. De beplanting dempt het omgevingsgeluid en zorgt voor een aangename luchtvochtigheid.

LiveDivider PLUS: de groene scheidingswand voor op kantoor

De modulaire LiveDivider is de perfecte, groene scheidingswand voor op kantoor. Met deze stijlvolle roomdivider vol planten bakent u namelijk eenvoudig werkplekken af, zorgt u voor meer privacy op de werkvloer en beperkt u afleidingen tot een minimum. Kortom, met deze mobiele groene wand creëert u in een handomdraai een inspirerende en gezonde omgeving waarin collega’s optimaal kunnen presteren.

Roomdivider groen kantoor gif
Groene wand modulair

Modulair systeem

De LiveDivider PLUS kan naar wens worden samengesteld in een, twee of drie modules. In elke module zijn de verwisselbare plantcassettes op elkaar te stappelen. Deze modules zijn voorzien van een watergeefsysteem inclusief reservoir voor de planten. Hierdoor hebben de planten maar eens per vier tot zes weken water nodig. Een ander groot voordeel is dat deze roomdivider geen pomp, elektriciteit of waterafvoer nodig heeft. Daarnaast is de metalen roomdivider gemaakt van hoogwaardig materiaal dat volledig recyclebaar is. Wat ons betreft de ideale groene privacy eyecatcher in elke ruimte.

Mobiele kantoorwanden

De LiveDivider PLUS is een vrijstaande, stevige scheidingswand met planten aan beide zijden. De groene scheidingswand voor op kantoor is eenvoudig te verplaatsen, zodat u uw ruimte gemakkelijk praktisch en creatief in kunt delen. Precies zoals u dat zelf wilt. U bent immers niet meer gebonden aan bestaande kantoorwanden.

Ontvang een plan op maat en ontdek de vele voordelen van interieurbeplanting.

LiveDividers
Akoestische scheidingswanden voor op kantoor

Akoestische scheidingswanden voor op kantoor

De LiveDivider is bovendien een akoestische scheidingswand voor op kantoor. De beplanting breekt namelijk de geluidsgolven en dempt daarmee het omgevingsgeluid, waardoor uw medewerkers meer privacy ervaren wanneer ze in gesprek zijn en niet afgeleid worden door het gepraat van collega’s. Dat leidt tot een hogere productiviteit!

Weten wat dit voor u kan betekenen?

Functionele wanddecoratie

De wanddecoratie van de LiveDivider PLUS is niet alleen erg stijlvol, maar ook nog eens bijzonder functioneel. Naast het feit dat u de akoestiek verbetert, zorgt interieurbeplanting op kantoor namelijk ook voor een gezonder werkklimaat. Planten zorgen immers voor minder stress en verbeteren tegelijkertijd de luchtvochtigheid. Voor zowel mentaal als fysiek fitte collega’s!

Ontvang snel vakkundig advies.

Functioneel groen
Roomdivider beplanting onderhoudsarm

Onderhoudsarm

Een groene scheidingswand op uw kantoor is onderhoudsarm. De LiveDivider PLUS is immers voorzien van een geïntegreerd watergeefsysteem met watervoorraad voor vier tot zes weken. Zonder pomp of elektriciteit. U heeft er dus geen omkijken meer naar en kunt voor een langere periode zorgeloos genieten van een groene kantoorinrichting.

Bovendien zijn de plantcassettes gemakkelijk aan te passen aan het seizoen of een speciale gelegenheid, waardoor de mobiele muur nooit gaat vervelen!

Groene scheidingswand voor uw kantoor bestellen?

Wilt u ook stijlvolle én functionele scheidingswanden op uw kantoor? Maak dan kennis met de LiveDivide PLUS:

De LiveDivider is een veelzijdige roomdivider die altijd wel in uw kantoorinrichting past. Soms wilt u echter een groene eyecatcher in een groene ruimte, zoekt u een oplossing voor een nóg betere akoestiek of wilt u juist het kleinste kamertje voorzien van wat extra planten. In dat geval kunt u natuurlijk ook bij ons terecht voor een plantenwand, moswand, mosschilderij of hydrocultuur planten.

  • Makkelijk verplaatsbaar;
  • Verbeterde akoestiek;
  • Gezonder werkklimaat;
  • Onderhoudsarme kantoorbeplanting;
  • En verkrijgbaar in antraciet, wit en aluminium zodat de LiveDivider altijd past bij je kantoorinrichting.
Sfeerafbeelding kantoor planten