Lavendel geurbeleving
Geurbeleving en geurmarketing

Geurbeleving en geurmarketing

Geurmarketing is de eenvoudigste manier om uw klanten de beste en opmerkelijke ervaring te geven. Geur vertelt iets over uw bedrijf en merk zonder een woord gesproken te hebben.

Geurbeleving in de winkel, horeca en op kantoor

Geurbeleving is één van de sterkste factoren die invloed heeft op emoties en herinneringen. Met slimme geurmarketing triggert u gasten, medewerkers en klanten, meteen als ze bij u over de drempel stappen. Een aangename geur verbetert de klant- en productbeleving waardoor klanten langer blijven hangen, meer kopen en uw bedrijf of merk beter kunnen herinneren. Bovendien heeft geur ook invloed op de prestaties van collega’s op de werkvloer. Een win-win situatie!

Ontvang een geurplan op maat.

Geurmarketing onderzoek

Een onderzoek van de universiteit van Paderborn kwam tot de conclusie dat aangename geuren in een winkel de verblijfsduur met ruim 15% deden stijgen en de koopbereidheid met 14%. Bij grote warenhuisketens zoals IKEA steeg de gemiddelde verblijfsduur tot maar liefst 54%! Desondanks passen we geurbeleving nog zelden toe in de ruimtes waarin we vertoeven. Daar brengen we bij Ten Brinke Interieurbeplanting graag verandering in.

Ontvang een offerte op maat en ontdek de vele voordelen van geurmarketing.

Geurbeleving

Geurmarketing voor bedrijven in de retail & horeca

Voor iedere branche en iedere zaak hebben wij een passend geursysteem in huis. Van portable systemen tot aan een modulair systeem of met aansluiting op het centrale ventilatiesysteem. De mogelijkheden zijn eindeloos. Ook in het aantal aroma’s. Van rustgevende tot een activerende geurbeleving. Zo kunnen we elk gewenst neurologisch effect bewerkstelligen.

Sense to connect geurbeleving

Met de geurbeleving van Sense to Connect maken we geurmarketing toegankelijk voor bedrijven en instellingen. Er kan namelijk nog ontzettend veel bereikt mee worden. We verhogen bijvoorbeeld de productiviteit en concentratie met een verkwikkende geur, maken mensen blij en verminderen stress in de zorg of creëren een ambiance waar klanten zich extra relaxed en comfortabel bij voelen.

Ook werken met geuren?

Wilt u ook werken met geuren in uw winkel, zorginstelling of horecazaak? Of wilt u een aangenamer en effectiever werkklimaat creëren op kantoor? Bel ons op 088 3324 000 of mail naar info@ten-brinke.nl en laat u vrijblijvend adviseren of doe direct een prijsaanvraag, kies de geur die bij u past en profiteer binnenkort al van:

  • Verlengde bezoeken en verhoogde koopintenties
  • Verbeterde concentratie en prestaties
  • Minder stress
  • En een betere merkherinnering waarmee u de basis legt voor terugkerende gasten en klanten