Geurbeleving

Geuren spreken luider dan woorden

De kracht van geurmarketing is enorm!

Geur beïnvloedt iedereen. Reuk is het enige zintuig dat een directe invloed heeft op emoties en herinneringen. Geur triggert, meteen als gasten en klanten bij u over de drempel stappen. De juiste geur verbetert de klant- en productbeleving.

Voor iedere branche en iedere zaak hebben wij een passend geursysteem in huis. Portable systemen, een modulair systeem of aansluiting op het centrale ventilatiesysteem, de mogelijkheden zijn legio. Ook in het aantal aroma’s. Ontdek de kracht van geurmarketing en kies die geur die bij u past.

Geurbeleving vertelt het

Door het ruiken van een aangename geur voel je je direct prettiger. Waarom passen we het gebruik van geur dan nog zo weinig toe in de ruimtes waarin we vertoeven? De kracht van geurbeleving is enorm. Een onderzoek van de universiteit van Paderborn kwam tot de conclusie dat aangename geuren in een winkel, de verblijfsduur met ruim 15% steeg en de koopbereidheid met 14%. Bij grote warenhuisketens zoals IKEA steeg de gemiddelde verblijfsduur tot maar liefst 54%.

Geur behoort tot ons basisinstinct. Ons reukorgaan geeft de sterkste reactie van onze zintuigen. Geuren brengen ons onbewust in verband met een herinnering uit het verleden met bijbehorende emotie. Elke neurologische stemming kun je ondersteunen met geur. Denk maar aan geur van versgebakken brood, het doet iets met je. Met geurbeleving kun je dus een gewenst neurologisch effect bewerkstelligen. Sense to Connect wil geurbeleving toegankelijk maken voor bedrijven en instellingen. Juist omdat er met geurbeleving nog ontzettend veel bereikt kan worden. Desondanks wordt er nog weinig gebruik van gemaakt bij de bedrijfsvoering. Dat is een gemiste kans.

Meer weten? Bel ons op 088 3324 000 of mail naar info@ten-brinke.nl

Ten Brinke Interieurbeplanting: voor een natuurlijke geurbeleving.