Moswand op maat

Mos is een prachtig 100% natuurproduct dat in ieder interieur toegepast kan worden. U haalt hiermee een stukje natuur naar binnen.

Slider

Moswanden, natuurlijk groen!

Een moswand maakt de wereld en uw bedrijf een stukje mooier. Wij kunnen onze creativiteit en passie voor groen helemaal kwijt in de deze moderne blikvanger. Uw logo of beeldmerk verwerkt in een moswand? Dat kan. Wij leveren altijd maatwerk. Een wand van mos tilt elk interieur naar een hoger niveau. Laat u verrassen door de voordelen en toepassingsmogelijkheden van dit sfeervolle natuurproduct. Wij helpen u graag op weg.

Voordelen moswand op kantoor

Duurzaam
Onderhoudsvrij
Sfeerverhogend
Geluiddempend
Slider

Het mos

Onze mossen komen voornamelijk uit bossen in Scandinavië, Oost-Europa en Nederland zelf. Daar wordt het mos met de hand geteeld in reservaten door erkende bedrijven. Alle mossen worden duurzaam geprepareerd, gekleurd met milieuvriendelijke producten en is volledig biologisch afbreekbaar. Het mos is volledig onschadelijk voor de natuur, het groeit namelijk vanzelf weer aan. Wij maken gebruik van verschillende soorten mos, platmos ook wel lappenmos genoemd, bolmos (Leucobryum glaucum) en rendiermos (Cladonia Stellaris). Ons rendiermos is leverbaar in diverse kleuren. Mocht u een andere kleurwens hebben, laat het ons weten!

Moswand

Een moswand is de perfecte oplossing om kale muren om te toveren in een groene oase. Door meerdere platen naast elkaar te monteren ontstaat er een prachtige moswand. Deze platen zijn in iedere gewenste afmeting verkrijgbaar om tot het gewenste resultaat te komen. Mos kan overal in uw interieur toegepast worden, ook op plekken waar geen daglicht komt. Onze moswanden zijn al vanaf €235,00 per m² verkrijgbaar. Ook is het mogelijk om een logo in uw groene wand te monteren.

Unieke mos letters

Mos logo

Een logo van mos is de ideale manier om het imago van het bedrijf te bekrachtigen. Staat u voor duurzaam? Moslogo’s symboliseren een duurzame en milieubewuste organisatie. Daarnaast maakt het een onbetwiste indruk op bezoekers en voorbijgaande klanten. Eigen ideeën of wensen worden bij ons altijd gewaardeerd. Samen komen wij tot de beste creaties.

Mos wereldkaart

Op zoek naar een unieke moscreatie? Dan is de wereldkaart van mos de perfecte oplossing. Een echte eye-catcher. De wereldkaart wordt handgemaakt en door onze mos professionals geïnstalleerd. Wilt u een grote of juist een kleine variant? Of verschillende soorten mos? De mos wereldkaart wordt speciaal voor u geproduceerd in het gewenste formaat en uitvoering. Wij leveren altijd maatwerk.

Mix van plat en bolmos op een wereldkaart

Enkele voorbeelden van onze projecten

Al onze foto’s zijn van door ons gerealiseerde projecten. Wilt u graag advies op maat of meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.

Mos rekentoolVraag offerte aan

Offerte aanvragen

Uw naam(*)

Naam van bedrijf(*)

Uw e-mailadres(*)

Uw telefoonnummer(*)

Uw vraag / bericht

Stuur indien gewenst een situatiefoto en/of plattegrond mee


** Deze kosten zijn exclusief omlijsting, montage en installatie.

O.a. mos dividers, mos wereldkaart en mos logo.

Wij zijn van maandag t/m vrijdag geopend om al uw vragen te beantwoorden. Of vraag direct een offerte op maat aan.

Bekijk wat wij allemaal nog meer doen!
in deze bedrijfsbrochure.

Slider

Meer informatie?

"Klanten en bezoekers zullen een moswand niet onopgemerkt aan zich voorbij laten gaan".

Slider