Kantoorplanten

Hydrocultuur

Hydrocultuur

Kantoorplanten – Natuurlijke planten op kantoor!

Groen op de werkplek brengt sfeer en kleur, inspireert en zeker zo belangrijk: het rendeert. Werken in een groene omgeving heeft een positief effect op de gezondheid en de arbeidsproductiviteit. Wie investeert in groen, investeert in de toekomst. Haal met ons ruime assortiment interieurbeplanting een stukje natuur naar binnen en ervaar de voordelen.

Voordelen kantoorbeplanting
Planten op kantoor zuiveren de lucht en vermindert concentraties CO2, hierdoor ontstaat er een frisse en gezonde werkomgeving. De verdamping door planten in kantoorruimtes leidt tot minder droge lucht, hierdoor ervaren medewerkers minder hoofdpijn. Daarnaast heeft uitzicht op groen een stress-reducerende werking en verbetert de concentratievermogen. Behalve dat kantoorplanten prestatie verhogend werken, heeft het ook positieve werking op het algemene welzijn van mensen.

Plantenbakken op maat
Wilt u niet gebonden zijn aan vaste maten of kleuren van plantenbakken? Wij bieden ook speciaal op maat gemaakte plantenbakken aan, die bijvoorbeeld dienen als (verrijdbare) afscheiding op kantoor. In overleg worden de plantenbakken naar uw wensen gemaakt. U kunt kiezen uit een ruim assortiment van verschillende materialen en afwerkingen plantenbakken, denk hierbij aan kunststof, hardhout, aluminium en polyester. Vraag ons naar de mogelijkheden!

Duurzaam kantoor
Kantoorplanten zorgen niet alleen voor een duurzame werkomgeving, het versterkt de uitstraling van uw kantoor, voor uw medewerkers én voor uw klanten. Welke kantoorbeplanting is geschikt voor welke plek? Niet elke plant kan op dezelfde plek staan, de een voelt zich thuis op een donkere plek en de andere plant heeft meer zonlicht nodig. Wij zorgen voor een goed advies zodat elke kantoorplant het best kan presteren.

Planten voor kantoor geheel naar wens
Wij ontwerpen, we leveren, we richten in en we onderhouden. Alles onder één dak, waarbij de keuze aan u is: kopen, huren of leasen. Met Ten Brinke Interieurbeplanting haalt u gegarandeerd kwaliteit, zekerheid en natuurlijk groen in huis. Neem vrijblijvend contact met ons op en krijg gratis advies.

Alvast inspiratie opdoen? Bekijk hier een aantal voorbeelden van onze projecten.

Hydrocultuur planten op kantoor

Hydrocultuur planten op kantoor

Natuurlijke kantoor planten inclusief plantenbak

Natuurlijke kantoor planten inclusief plantenbak

Kast met kantoorbeplanting

Kast met kantoorbeplanting