Planten in kantoortuin
Slide

KANTOORPLANTEN

Creëer een betere werkomgeving met planten

Kantoorplanten brengen sfeer, kleur en verbeteren ondertussen het werkklimaat. Ontdek nu de perfecte beplanting voor uw kantoor.

KANTOORPLANTEN

Creëer een betere werkomgeving met planten

Kantoorplanten brengen sfeer, kleur en verbeteren ondertussen het werkklimaat. Ontdek nu de perfecte beplanting voor uw kantoor.

Uw eigen beplantingsplan

Wie investeert in kantoorbeplanting, investeert in de toekomst. Werken in een groene omgeving heeft namelijk een positief effectief op de gezondheid en productiviteit van uw collega’s. Met een persoonlijk beplantingsplan haalt u daar het maximale uit.

Op basis van uw wensen en de indeling van uw kantoor maken we graag een beplantingsplan op basis van biophilic design, waarin we de juiste planten op de juiste plek zetten. Voor een optimale functie, efficiënt onderhoud en stuk voor stuk gezonde kantoorruimtes.

Neem nu contact op en ontvang uw eigen beplantingsplan.

Beplantingsplan kantoor voorbeeld
Luchtzuiverende kantoorplanten op kast

Voordelen kantoorplanten

Planten op kantoor zuiveren de lucht en verminderen de aanwezige CO2 waardoor een frisse en gezonde werkomgeving ontstaat. Daarnaast leidt de waterverdamping door beplanting tot minder droge lucht, waardoor medewerkers minder hoofdpijn ervaren, zich beter kunnen concentreren en beter presteren.

Bovendien vermindert een groen uitzicht de stress. Kantoorplanten hebben daarmee een positieve werking op het algemene welzijn van uw collega’s wat kan resulteren in een ziekteverzuim dat jaarlijks wel zo’n 20% lager ligt. Lees hier nog meer redenen waarom kantoorbeplanting essentieel is voor de werkplek of laat door ons direct een slim beplantingsplan maken.

Soorten

Kantoorplanten zijn niet alleen goed voor een gezonde werkomgeving. Ze versterken ook de uitstraling. Voor medewerkers én klanten. Echter, niet iedere plant voelt zich op iedere plek thuis. De ene plant heeft immers meer zonlicht nodig dan een ander. We geven u er graag advies over.

Bij Ten Brinke Interieurbeplanting hebben we een heleboel soorten kantoorplanten. Groot en klein, met of zonder hydrocultuur en van de Aglaonema tot aan een Ficus en andere luchtzuiverende planten. Kortom, alles om uw kantoor groener en duurzamer te maken. Onder één dak.

Kantoorplek afscheidingen met beplanting
Op maat gemaakte plantenbakken als afscheiding

Plantenbakken op maat

Naast de kantoorplanten zelf nemen we ook de plantenbakken mee in uw beplantingsplan. We bieden namelijk ook speciaal op maat gemaakte plantenbakken aan die bijvoorbeeld kunnen dienen als roomdivider of die naadloos opgaan in het interieur van uw bedrijfsruimte.

In overleg worden de plantenbakken helemaal naar wens gemaakt. Daarbij kunt u kiezen uit een ruim assortiment van verschillende maatvoeringen, materialen, kleuren en afwerkingen, zodat u niet gebonden bent aan de standaard plantenbakken. Uniek design en functionaliteit in één. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden.

Zorgeloos onderhoud van uw kantoorplanten

U wilt natuurlijk zo lang mogelijk profiteren van de kwaliteit van uw nieuwe kantoorplanten. Daarom bieden we ook zorgeloos onderhoud aan. Professionele verzorging die erop gericht is uw planten in topconditie te houden. Profiteer nu van 100% plantgarantie gedurende 5 jaar.

Iedere maand komen we langs om de planten schoon te maken, bakken te draaien, eventueel te snoeien en de juiste hoeveelheid water en voeding te geven. Zo heeft u echt nergens meer omkijken naar.

Meer informatie over ons professionele onderhoudscontracten.

Onderhoud uitgevoerd door collega's
Kunstplanten kantoor

Ook voor kunstplanten

De mogelijkheden in zijdebloemen en -planten zijn inmiddels bijna eindeloos. Van sfeerdecoratie in strak vormgegeven composities tot aan een tropische plant of een plantenwand van onalledaagse, natuurlijke materialen. Met het blote oog is er bijna geen verschil meer met verse bloemen en levende planten op te merken.

Kunstplanten vergen bijna geen onderhoud en zijn eenvoudig te plaatsen op plekken waar echte planten normaal gesproken niet of nauwelijks kunnen leven. Met deze bijzondere aanvulling op de bedrijfsinrichting kunt u uw medewerkers of relaties dus echt overal blijven inspireren. Zelfs op het kleinste kamertje.

Kantoorplanten kopen of leasen

Bij Ten Brinke Interieurbeplanting kunt u uw kantoorplanten kopen of leasen. Wat u ook kiest, u haalt gegarandeerd kwaliteit, zekerheid en natuurlijk groen in huis. Wij ontwerpen, leveren, richten in én onderhouden. Alles onder één dak. Neem vrijblijvend contact met ons op voor vrijblijvend advies en ontdek de mogelijkheden van onze planten voor uw kantoor.

Ontmoetingsplek beplanting

Veelgestelde vragen

Wat zijn goede kantoorplanten?

Goede kantoorplanten zijn planten die de luchtvochtigheid, gezondheid en creativiteit van medewerkers bevorderen. Voorbeelden zijn de Ficus, Philodendron, Caryota, Rhapis, Goudpalm (Areca palm) en Dracaena. Kantoorplanten komen het beste tot hun recht wanneer het type plant afgestemd is op de standplaats en het beschikbare daglicht. Een combinatie van verschillende kantoorplanten is een goede keuze.

Wat zijn de voordelen van planten op kantoor?

Kantoorplanten zuiveren de lucht en dragen bij aan een betere luchtvochtigheid, waardoor er een frissere en gezondere werkomgeving ontstaat. Medewerkers ervaren hierdoor minder hoofdpijn of droge ogen, zijn creatiever en kunnen zich beter concentreren. Ze worden minder snel ziek, waardoor kantoorplanten zich snel terugverdienen. Bovendien hebben kantoorplanten een sfeervolle en duurzame uitstraling, of dat nu gaat om echte planten of kunstplanten.

Welke soorten kantoorplanten leveren wij?

Bij Ten Brinke Interieurbeplanting bieden we een groot aanbod verschillende kantoorplanten. Van grote bomen tot kleine bureauplantjes, met of zonder hydrocultuur. We leggen focus op sterke en luchtzuiverende planten, zoals bijvoorbeeld de Ficus en Areca palm. Ook leveren we kunstplanten. In overleg stellen we een beplantingsplan op met kantoorplanten, plantenbakken en (scheidings)wanden die goed passen bij het interieur en de bedrijfscultuur.

Wat is het onderhoud aan kantoorplanten?

Het onderhoud aan kantoorplanten is afhankelijk van de plantensoort. Echte planten kunnen voorzien worden van een hydrocultuur systeem, waardoor ze maar één keer per drie weken tot een maand water nodig hebben. Bij Ten Brinke Interieurbeplanting bieden we onderhoudscontracten waarbij we maandelijks langskomen om planten schoon te maken en te verzorgen. Met kunstplanten is er minder onderhoud nodig, enkel het schoonmaken. Hiervoor hebben wij ook een passend onderhoudscontract.

Waarom kantoorplanten van Ten Brinke Interieurbeplanting?

Ten Brinke Interieurbeplanting is al meer dan 29 jaar specialist op het gebied van kantoorplanten. We bieden creatieve beplantingsplannen die afgestemd zijn op het bedrijf en interieur. Hierbij kijken we naar het verbeteren van het binnenklimaat, de akoestiek en de werkomgeving in het algemeen. Met ons onderhoudscontract inclusief 5 jaar lang 100% plantgarantie bieden we een groene en duurzame werkomgeving voor lange termijn. Zowel kantoorplanten kopen als leasen behoort bij ons tot de mogelijkheden.