Kantoorplanten

Planten voor kantoor

Kantoorplanten brengen sfeer, kleur en verbeteren ondertussen het werkklimaat. Ontdek nu de perfecte beplanting voor uw kantoor.

Slider
Beplantingsplan kantoor voorbeeld

Uw eigen beplantingsplan

Wie investeert in kantoorbeplanting, investeert in de toekomst. Werken in een groene omgeving heeft namelijk een positief effectief op de gezondheid en productiviteit van uw collega’s. Met een persoonlijk beplantingsplan haalt u daar het maximale uit.

Op basis van uw wensen en de indeling van uw kantoor maken we graag een beplantingsplan waarin we de juiste planten op de juiste plek zetten. Voor een optimale functie, efficiënt onderhoud en stuk voor stuk gezonde kantoorruimtes.

Neem nu contact op en ontvang uw eigen beplantingsplan.

Luchtzuiverende kantoorplanten op kast

Voordelen kantoorplanten

Planten op kantoor zuiveren de lucht en verminderen de aanwezige CO2 waardoor een frisse en gezonde werkomgeving ontstaat. Daarnaast leidt de waterverdamping door (interieur)beplanting tot minder droge lucht, waardoor medewerkers minder hoofdpijn ervaren, zich beter kunnen concentreren en beter presteren.

Bovendien vermindert een groen uitzicht de stress. Kantoorplanten hebben daarmee een positieve werking op het algemene welzijn van uw collega’s wat kan resulteren in een ziekteverzuim dat jaarlijks wel zo’n 20% lager ligt. Lees hier nog meer redenen waarom kantoorbeplanting essentieel is voor de werkplek of laat door ons direct een slim beplantingsplan maken.

Kantoorplek afscheidingen met beplanting

Soorten

Kantoorplanten zijn niet alleen goed voor een gezonde werkomgeving. Ze versterken ook de uitstraling. Voor medewerkers én klanten. Echter, niet iedere plant voelt zich op iedere plek thuis. De ene plant heeft immers meer zonlicht nodig dan een ander. We geven u er graag advies over.

Bij Ten Brinke Interieurbeplanting hebben we een heleboel soorten kantoorplanten. Groot en klein, met of zonder hydrocultuur en van de Aglaonema tot aan een Ficus en andere luchtzuiverende planten. Kortom, alles om uw kantoor groener en duurzamer te maken. Onder één dak.

Op maat gemaakte plantenbakken als afscheiding

Plantenbakken op maat

Naast de kantoorplanten zelf nemen we ook de plantenbakken mee in uw beplantingsplan. We bieden namelijk ook speciaal op maat gemaakte plantenbakken aan die bijvoorbeeld kunnen dienen als afscheidingswand of die naadloos opgaan in het interieur van uw bedrijfsruimte.

In overleg worden de plantenbakken helemaal naar wens gemaakt. Daarbij kunt u kiezen uit een ruim assortiment van verschillende maatvoeringen, materialen, kleuren en afwerkingen, zodat u niet gebonden bent aan de standaard plantenbakken. Uniek design en functionaliteit in één. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden.

Ook voor kunstplanten

De mogelijkheden in zijdebloemen en -planten zijn inmiddels bijna eindeloos. Van sfeerdecoratie in strak vormgegeven composities tot aan een tropische plant of een plantenwand van onalledaagse, natuurlijke materialen. Met het blote oog is er bijna geen verschil meer met verse bloemen en levende planten op te merken.

Kunstplanten vergen bijna geen onderhoud en zijn eenvoudig te plaatsen op plekken waar echte planten normaal gesproken niet of nauwelijks kunnen leven. Met deze bijzondere aanvulling op de bedrijfsinrichting kunt u uw medewerkers of relaties dus echt overal blijven inspireren. Zelfs op het kleinste kamertje.

Zijden bloemen boeket interieurbeplanting
Kunstplanten kantoor
Verzorging van planten

Zorgeloos onderhoud van uw kantoorplanten

U wilt natuurlijk zo lang mogelijk profiteren van de kwaliteit van uw nieuwe kantoorplanten. Daarom bieden we ook zorgeloos onderhoud aan. Professionele verzorging die erop gericht is uw planten in topconditie te houden. Profiteer nu van 100% plantgarantie gedurende 5 jaar.

Iedere maand komen we langs om de planten schoon te maken, bakken te draaien, eventueel te snoeien en de juiste hoeveelheid water en voeding te geven. Zo heeft u echt nergens meer omkijken naar.

Meer informatie over ons professionele onderhoudscontracten.

Ontmoetingsplek beplanting

Kantoorplanten kopen of leasen

Bij Ten Brinke Interieurbeplanting kunt u uw kantoorplanten kopen of leasen. Wat u ook kiest, u haalt gegarandeerd kwaliteit, zekerheid en natuurlijk groen in huis. Wij ontwerpen, leveren, richten in én onderhouden. Alles onder één dak. Neem vrijblijvend contact met ons op voor vrijblijvend advies en ontdek de mogelijkheden van onze planten voor uw kantoor.

Slider

Wij zijn van maandag t/m vrijdag geopend om al uw vragen te beantwoorden. Of vraag direct een offerte op maat aan.

Bekijk wat wij allemaal nog meer doen!
in deze bedrijfsbrochure.

Slider