Kantoorplanten

Natuurlijke kantoorplanten!

Groen op de werkplek brengt sfeer en kleur, inspireert en zeker zo belangrijk: het rendeert. Werken in een groene omgeving heeft een positief effect op de gezondheid en de arbeidsproductiviteit. Wie investeert in kantoorbeplanting, investeert in de toekomst. Haal met ons ruime assortiment interieurbeplanting een stukje natuur naar binnen en ervaar de voordelen.

Voordelen kantoorbeplanting

Planten op kantoor zuiveren de lucht en vermindert concentraties CO2, hierdoor ontstaat er een frisse en gezonde werkomgeving. De verdamping door planten in kantoorruimtes leidt tot minder droge lucht, hierdoor ervaren medewerkers minder hoofdpijn. Daarnaast heeft uitzicht op groen een stress-reducerende werking en verbetert de concentratievermogen. Behalve dat kantoorplanten prestatie verhogend werken, heeft het ook positieve werking op het algemene welzijn van mensen. Dit resulteert in 20% minder ziekteverzuim van medewerkers op jaarbasis. Lees hier 6 redenen waarom kantoorplanten essentieel zijn voor de werkplek.

Plantenbakken op maat

Wilt u niet gebonden zijn aan vaste maten of kleuren van plantenbakken? Wij bieden ook speciaal op maat gemaakte plantenbakken aan, die bijvoorbeeld dienen als (verrijdbare) afscheiding op kantoor. In overleg worden de plantenbakken naar uw wensen gemaakt. U kunt kiezen uit een ruim assortiment van verschillende materialen en afwerkingen plantenbakken, denk hierbij aan kunststof, hardhout, aluminium en polyester. Vraag ons naar de mogelijkheden!

Duurzaam kantoor

Kantoorplanten zorgen niet alleen voor een duurzame werkomgeving, het versterkt de uitstraling van uw kantoor, voor uw medewerkers én voor uw klanten. Welke kantoorbeplanting is geschikt voor welke plek? Niet elke plant kan op dezelfde plek staan, de een voelt zich thuis op een donkere plek en de andere plant heeft meer zonlicht nodig. Wij zorgen voor een goed advies zodat elke kantoorplant het best kan presteren. Benieuwd naar welke planten het best presteren op kantoor? Bekijk hier de top 10 luchtzuiverende planten kantoor.

Kunstbeplanting

De mogelijkheden in zijdebloemen en -planten zijn eindeloos. Sfeervolle bloemarrangementen, strak vormgegeven composities, een tropische plant of een zijde plantenwand van niet alledaagse natuurlijke materialen. Wij zorgen voor een natuurlijke, bijzondere aanvulling op de bedrijfsinrichting die aansluiten op uw wensen. Ook op plekken waar echte planten normaal niet of nauwelijks kunnen leven. Naast de lange houdbaarheidsdatum is er met het blote oog bijna geen verschil met verse bloemen en levende planten.

Kantoorplanten geheel naar wens

Wij ontwerpen, we leveren, we richten in en we onderhouden. Alles onder één dak, waarbij de keuze aan u is: kopen, huren of leasen. Met Ten Brinke Interieurbeplanting haalt u gegarandeerd kwaliteit, zekerheid en natuurlijk groen in huis. Neem vrijblijvend contact met ons op en krijg gratis advies.

Alvast inspiratie opdoen? Bekijk hier een aantal voorbeelden van onze projecten.

Wij zijn van maandag t/m vrijdag geopend om al uw vragen te beantwoorden. Of vraag direct een offerte op maat aan.

Bekijk wat wij allemaal nog meer doen!
in deze bedrijfsbrochure.

Slider