LivePicture plantenschilderij kantoor
Slide

LIVEPICTURE

LivePicture: levende kunst aan de wand

LivePicture: levende kunst aan de wand

In dit levende schilderij van planten komen innovatie, vormgeving en duurzaam groen op een originele en bijzondere manier samen.

LIVEPICTURE

LivePicture: levende kunst aan de wand

In dit levende schilderij van planten komen innovatie, vormgeving en duurzaam groen op een originele en bijzondere manier samen.

LivePicture plantenschilderij

LivePicture is een levend schilderij van planten. Een verticale plantenbak die u eenvoudig aan uw muur kunt hangen. Hiermee creëert u een groene omgeving, zorgt u voor een inspirerend en gezond werkklimaat en bespaart u loop- en werkruimte. Handig voor de kleinere kamers waarin reguliere kantoorplanten simpelweg te veel ruimte innemen! De planten hebben maar één keer per vier tot zes weken water nodig. Stroom of een pomp is daarnaast ook niet nodig, waardoor de LivePicture ideaal is om op elke gewenste plek te kunnen hangen.

Groen aan de wand
Plant schilderij

Veelzijdig plantenschilderij

LivePicture is een veelzijdig schilderij met levende planten die u eenvoudig naar wens aan kunt passen. De planten zijn eenvoudig te verwisselen zodat u ieder seizoen kunt genieten van bijpassend groen of van een kerst- of paasthema. De mogelijkheden zijn haast eindeloos.

Laat u vrijblijvend adviseren en ontdek de beste oplossing voor uw kantoor of zaak.

Ruimtebesparend

Ruimtes waar geen plek is voor plantenbakken of andere groenobjecten, lenen zich uitstekend voor het ophangen van de stijlvolle LivePicture. Daarbij behoeft dit levende schilderij een minimale onderhoudsbehoefte en wordt daarom veelal gebruikt in vergaderruimtes, scholen, kantoren, showrooms en wachtruimten.

Nog meer groen op kantoor

Bij Ten Brinke Interieurbeplanting maken we bedrijven groener. Met allerlei soorten interieurbeplanting vinden we altijd precies de kantoorplanten die naadloos aansluiten op de stijl van uw pand én die qua functionaliteiten voldoen aan al uw wensen. Ga bijvoorbeeld voor een onderhoudsvrije moswand of mosschilderij, laat een complete plantenwand plaatsen of zorg voor meer privacy op de werkvloer met een LiveDivider.

Hangplanten vergaderruimte
Gezond binnenklimaat

Gezond binnenklimaat met LivePicture

Beplanting levert een waardevolle bijdrage aan het binnenklimaat van diverse ruimtes, mede door de luchtzuiverende werking en zuurstofproductie. Bovendien zorgen planten voor een hogere luchtvochtigheid en betere verdeling van de temperatuur. Dit draagt bij aan een positievere gemoedstoestand en een betere concentratie bij medewerkers.

Ontvang vakkundig advies.

Verschillende uitvoeringen

Het frame is standaard verkrijgbaar in wit, antraciet en zilver. Daarbij kunt u de plantenbak zowel verticaal (in de lengte) als horizontaal (over de breedte) van uw muur monteren. U kiest uit diverse afmetingen met 1, 2, 3 of 4 plantcassettes of gaat voor het kleinere LivePicture GO plantenschilderij dat altijd wel past. Zelfs in de allerkleinste ruimtes. Een andere kleurwens of uw logo of beeldmerk in het plantenschilderij verwerken? Dit is op aanvraag mogelijk.

LivePicture kopen

Het levende planten schilderij verbetert het leef- en werkklimaat en verhoogt de sfeer op kantoor tegelijkertijd. Twee vliegen in één klap. Vraag nu een offerte aan, bestel uw favoriete plantenschilderij en profiteer snel van:

  • Verbetert de akoestiek in een ruimte;
  • Duurzame, ruimtebesparende interieurbeplanting;
  • Geïntegreerd watergeefsysteem;
  • Betere luchtkwaliteit en inspirerende werkomgeving;
  • Géén elektriciteit of pomp nodig;
  • Een onderhoudsarm systeem waar u geen groene vingers voor hoeft te hebben om uw planten jarenlang mooi en levendig te houden.
Diverse kleuren en uitvoeringen