Dienstenaanbod onderhoud planten
Divers dienstenaanbod

Dienstenaanbod

Wij kunnen u volledig ontzorgen door middel van onderhoud, lease, geurbeleving en het meten van binnenklimaat.

Diensten

Bij Ten Brinke Interieurbeplanting leveren wij naast producten ook verschillende diensten waaronder onderhoud, lease, klimaatsenoren en geurbeleving. Ontdek hier onze diensten:

Kantoorplanten in topconditie houden

Veel bedrijven en organisaties kiezen ervoor om het onderhoud van hun kantoorplanten uit te besteden aan een professioneel bedrijf. Dit heeft verschillende voordelen.

Ten eerste hoeft de organisatie zich geen zorgen te maken over het regelmatig bewateren en bemesten van de planten. Wij zorgen ervoor dat de planten altijd voldoende water en voeding krijgen zodat ze in topconditie blijven. Dit bespaart tijd en moeite voor het bedrijf.

Ten tweede kunnen wij ook helpen bij het selecteren van de juiste planten voor de (kantoor)ruimte. Wij houden rekening met factoren zoals lichtintentie en temperatuur in de ruimte en adviseren daarbij planten die daar goed gedijen.

Ten derde kan het uitbesteden van het onderhoud ook geld besparen voor grotere organisaties. In plaats van het aannemen van een medewerker om de planten te verzorgen, kan er gebruik gemaakt worden onze diensten op een as-needed basis. Meestal is dit op basis van een maandelijks contract.

Kortom, het uitbesteden van het onderhoud van kantoorplanten bespaard tijd, moeite en geld, terwijl wij ervoor zorgen dat de planten in goede conditie blijven. Het is dus zeker het overwegen waard om contact met ons op te nemen over de mogelijkheden.

Beplanting leasen in plaats van kopen?

Er zijn een aantal voordelen verbonden aan het leasen van kantoorplanten in plaats van ze te kopen. Ten eerste hoeft u zich geen zorgen te maken over het onderhoud van de planten. Als u kantoorplanten leaset, worden ze door ons regelmatig van water voorzien en gesnoeid, zodat u zich kunt concentreren op uw eigen werk. Bovendien hoeft u zich geen zorgen te maken over het kosteloos vervangen van planten als ze doodgaan, want ook dat doen wij.

Een ander voordeel van het leasen van interieurbeplanting is dat u niet hoeft te investeren in een grote aankoop. Dit kan handig zijn als u de investering wilt spreiden in jaren of als u momenteel het budget niet direct heeft om ze te kopen. Bovendien kunt u het aantal planten gemakkelijk aanpassen naarmate uw behoeften veranderen.