Huur sfeerdecoratie
Kunstzijde bloemen abonnement

Sfeerdecoratie & zijde kunstbloemen

Bekijk de brochure en ontdek hoe we unieke tafel- en sfeerdecoraties, boeketten en andere eyecatchers voor u samenstellen. Of vraag direct een snelle prijsopgave aan.

Voordelen

Zorgeloos genieten

Met onze creaties van zijde kunstbloemen kunt u zorgeloos genieten van sfeerdecoratie op kantoor, in de winkel of in uw horecazaak. De kunstzijde bloemen vereisen immers geen onderhoud en verkleuren niet, waardoor ze langer meegaan dan echte bloemen en kantoorplanten. Dat scheelt weer in de kosten. Bovendien heeft u met onze zijdebloemen geen last van pollen. Fijn voor eventueel allergische medewerkers. Kortom, stijlvolle, duurzame én praktische sfeerdecoratie. Zonder gedoe.

Neem nu contact op en ontvang direct een overzichtelijke prijsopgave.

Sfeerdecoratie specialist

Sfeerdecoratie mogelijkheden

De mogelijkheden van sfeerdecoratie met zijde kunstbloemen zijn haast eindeloos. Vanuit ons eigen atelier maken we dagelijkse composities en arrangementen die naadloos aansluiten bij de stijl van uw bedrijf en/of het interieur van uw pand. Van boeketten op de balie of vergadertafel tot aan echte blikvangers bij de entree. Groot of klein. Compleet met bijpassende vaas, pot en sokkel.

Ontvang vrijblijvend kleur- en interieuradvies.

Kunstzijde bloemen arrangement

Bij Ten Brinke Interieurbeplanting maken we graag een kunstzijde bloemen arrangement voor u op maat. Eentje die perfect past bij uw organisatie en interieur. We komen bijvoorbeeld graag ieder kwartaal langs om uw entree of balie te voorzien van een frisse uitstraling. Met deze handige seizoenswissel creëert onze bloemexpert om de 3 maanden een nieuwe sfeerdecoratie en wisselen onze onderhoudsmedewerkers deze om met de oude. Zo heeft u écht nergens meer omkijken naar en beschikt u altijd van een passend bloemstuk op kantoor.

Sfeerdecoratie Interieurbeplanting home

Zijde kunstbloemen kopen of huren?

Sfeerdecoratie met zijde kunstbloemen is de ultieme manier om effectief én kostenefficiënt een natuurlijke en inspirerende sfeer te creëren op kantoor of in uw zaak. Het hele jaar door. Bestel of lease uw sfeerstukken en profiteer nu van:

  • Niet van echt te onderscheiden kunstzijde bloemen;
  • Onderhoudsvrije interieurbeplanting;
  • Een unieke, handgemaakte compositie of boeket;
  • Diverse maten en stijlen;
  • Wisselende arrangementen, zodat u en uw klanten iedere dag van het jaar kunnen genieten van passende, opvallende sfeerdecoratie.

Voorbeelden van verschillende stijlen

Footer top

Wij zijn van maandag t/m vrijdag geopend om al uw vragen te beantwoorden. Of vraag direct een offerte op maat aan.

Bekijk wat wij allemaal nog meer doen!