Onderhoud van planten
Slide

ONDERHOUD VAN PLANTEN

Professioneel onderhoud beplanting

Op basis van onze onderhoudsprogramma’s wordt uw groenvoorziening in topconditie gehouden.

ONDERHOUD VAN PLANTEN

Professioneel onderhoud beplanting

Op basis van onze onderhoudsprogramma’s wordt uw groenvoorziening in topconditie gehouden.

Gekwalificeerde onderhoudsmedewerkers

Het onderhoud van planten en plantenbakken wordt bij Ten Brinke Interieurbeplanting uitgevoerd door enthousiaste en ervaren medewerkers die allen een professionele opleiding hebben genoten.

Worden er momenteel planten, groene wanden of overige interieurbeplanting bij u onderhouden door een andere leverancier? Om te voorkomen dat u te veel betaalt voor uw huidige onderhoudscontract is het verstandig om prijzen te vergelijken en een kwaliteitscheck uit te voeren. Vraag eenvoudig een vrijblijvende prijsvergelijking bij ons aan en wij checken binnen een werkdag of het goedkoper kan.

USP Ten Brinke Interieurbeplanting onderhoud
Leveringen en onderhoud in heel Nederland
Kwalitatief onderhoud door heel Nederland
Lange levensduur
Onderhoud planten uitgevoerd door ervaren medewerkers
Persoonlijk contact Ten Brinke
Plantverzorging door terugkerende medewerkers
Duurzaam planet earth logo
Werkzaamheden worden milieubewust uitgevoerd
Hydrocultuur planten water geven

Zakelijk onderhoud planten

Aanschaf van hydrocultuur planten is één, mooi houden en er lang van kunnen genieten is twee. Regelmatig onderhoud door een vakkundig oog verlengt de levensduur aanzienlijk. Wij bieden professioneel onderhoud met 100% plantgarantie, 5 jaar lang voor de perfecte verzorging van uw beplanting met minimaal twaalf onderhoudsbezoeken per jaar.

Ontvang een onderhoudsplan op maat.

Verzorging planten op kantoor

Wij maken de planten schoon, draaien de plantenbakken regelmatig, verwijderen plantmateriaal op een milieubewuste manier, snoeien de beplanting, bestrijden schadelijke insecten (biologisch), geven de juiste hoeveelheid water en voeding om een lange plant levensduur te waarborgen. Onze enthousiaste medewerkers houden uw planten in topconditie.

Neem contact met ons op en bespreek vrijblijvend uw wensen.

Team Ten Brinke Onderhoud
Onderhoud plantenwand door Sharon

100% plantgarantie (vijf jaar)*

Kiest u voor een “maandelijks onderhoud inclusief” contract, dan krijgt u vijf jaar lang 100% plantgarantie*. Wij gaan er natuurlijk vanuit dat het vervangen niet nodig is. Mocht het door omstandigheden toch gebeuren, dan worden de slechte planten kosteloos door ons vervangen.

*Bij overname van bestaande beplanting wordt vooraf de kwaliteit beoordeeld. Planten die niet aan de gestelde kwaliteitseisen voldoen worden in overleg vervangen en in rekening gebracht.

Onderhoud diverse interieurbeplanting

Iedere organisatie is uniek. Daarom is maatwerk van diverse interieurbeplanting vanzelfsprekend onze norm. Net als kwaliteit, creativiteit en transparantie. Levering, plaatsing, onderhoud en voorwaarden, alles zetten wij helder op papier. Naast het onderhouden van kantoorplanten, zijn wij ook gespecialiseerd in het onderhouden van een plantenwand of LivePicture (levend schilderij van planten). Geen behoefte aan levende beplanting? Kies dan voor kunstbeplanting of een moswand, dit geeft uw ruimte ook een mooie groene uitstraling.

Verticale planten wand onderhouden