Hydrocultuur planten

Planten op hydrocultuur

Duurzaam. Schoon. Gezond. Onderhoudsarm en kostenbesparend op de lange termijn. Ervaar nu zelf wat hydrocultuur planten voor uw onderneming kunnen betekenen.

Slider
Het verschil van grondplant en hydroplant

Wat zijn hydrocultuur planten?

Hydrocultuur planten zijn normale planten die omgekweekt zijn om langer in water te kunnen staan. In een hydrocultuur systeem groeien de wortels tussen kleikorrels die water en voeding opnemen om dat vervolgens weer afgeven aan de wortels van de plant. Hierdoor hoeft u deze planten vaak slechts één keer per maand water te geven. Kortom, u kunt extra lang genieten van uw interieurbeplanting zonder veel onderhoudskosten.

Meer weten over de mogelijkheden? Laat u vrijblijvend adviseren.

Voordelen hydrocultuur planten

Slider
XL plantobjecten

Soorten en maten

Bij Ten Brinke Interieurbeplanting leveren we allerlei soorten en maten hydrocultuur planten. Van exotische bladplanten met opvallend gevormde bladeren die de aandacht trekken tot aan bamboe, palmen en andere bomen. Klein en groot. Soms tot wel zes meter hoog. Kortom, er is voor iedere bedrijfsruimte wel een geschikte plant op hydrocultuur te vinden.

Met een persoonlijk en op maat gemaakt beplantingsplan zetten we de juiste planten op de juiste plek. Zo fleuren uw nieuwe kantoorplanten ook ruimtes op met weinig daglicht of daglichtlampen en profiteren medewerkers en klanten van verbeterde luchtkwaliteit, verminderde stress en een inspirerende omgeving.

Ontvang een plan op maat.

Interieurbeplanting hydrocultuur plant

Hydrocultuur plantenbak & afwerking

Hoewel hydrocultuur planten natuurlijk de eyecatchers zijn waar het om draait, spelen ook plantenbakken en afwerking prominente rollen in de uitstraling. Daarom leveren we ook een breed scala aan plantenbakken die passen bij de plant én bij het bestaande interieur van uw kantoor of ruimte.

De beplanting wordt standaard afgewerkt met gebroken hydrokorrels (lecadan), maar desgewenst werken we uw nieuwe planten en bakken ook af met toppings als siergrind of boomschors. Daarmee zijn we in staat uw plant écht helemaal naar wens te maken en te zorgen voor een stijlvolle en levendige bedrijfsruimte waar bezoekers én collega’s blij van worden.

Ontvang nu een plan op maat.

Laat u inspireren

Slider

Hydrocultuur planten kopen?

Wilt u ook hydrocultuur planten kopen voor op uw kantoor of andere bedrijfsruimte? Laat u dan vrijblijvend adviseren over de beste oplossingen voor uw onderneming, bestel uw favoriete planten en profiteer snel van:

  • Een inspirerende, groene omgeving;
  • Een verbeterd werk- en leefklimaat;
  • Duurzame planten met een extra lange levensduur;
  • Op de lange termijn flinke besparingen op uw onderhoudskosten, zodat u ruimte in uw budget overhoudt.

Wij zijn van maandag t/m vrijdag geopend om al uw vragen te beantwoorden. Of vraag direct een offerte op maat aan.

Bekijk wat wij allemaal nog meer doen!
in deze bedrijfsbrochure.

Slider