Hydrocultuur

Natuurlijk maatwerk!

Kantoorplant hydrocultuur

Kantoorplant hydrocultuur

Hydrocultuur – natuurlijk maatwerk!

Planten op basis van (semi) hydrocultuur is ons specialisme, al meer dan 25 jaar. Hydrocultuur planten zijn speciaal gekweekt: de planten groeien op kleikorrels of grind en niet in aarde. Ideaal als groenvoorziening in uw kantoor of in openbare ruimten. De onderhoudskosten zijn laag en de planten hebben een lange levensduur. Hydrocultuur is naast duurzaam en kostenbesparend ook functioneel, decoratief, representatief én gezond voor werknemers. Het gebruik van hydrocultuur verbetert de luchtkwaliteit en vermindert stress, als gevolg dat mensen opvallend beter functioneren en presteren in een omgeving met kantoorplanten op basis van hydrocultuur.

Alle soorten en maten hydrocultuur beplanting
Wij leveren en onderhouden grote bladplanten, bomen, palmen, exoten, bamboe en nog veel meer hydrocultuur planten met een exclusief uiterlijk, alles onder één dak. Een onvoorstelbare hoeveelheid, aangevoerd door vaste, gespecialiseerde leveranciers uit vele uithoeken van de wereld. Soms wel reuzen van zes meter. De beplanting wordt standaard afgewerkt met gebroken hydrokorrels (lecadan). Ook zijn er andere soorten afwerkingen op aanvraag mogelijk, denk hierbij bijvoorbeeld aan siergrind of boomschors.

Is hydrocultuur overal toe te passen?
Door de juiste plant op de juiste plek te plaatsen biedt bijna elke ruimte de mogelijkheid om hydrocultuur toe te passen. Zelfs een ruimte met weinig daglicht of daglichtlampen. Mocht er geen van beide aanwezig zijn in de betreffende ruimte, dan raden wij u aan om te kijken naar andere beplanting opties zoals, kunstbeplanting of gestabiliseerde beplanting.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op en ontvang gratis vakkundig advies. Bekijk hier alvast een aantal projectimpressies.

Snel en gemakkelijk uw professioneel opgemaakte plantenbakken inclusief planten online bestellen?

Ten Brinke Interieurbeplanting: voor maatwerk beplanting binnen elk budget.

Bonsai hydrocultuurbeplanting

Bonsai hydrocultuurbeplanting

Hydrocultuurplant in lava plantenbak

Hydrocultuurplant in lava plantenbak

Hydrocultuurplant Dracaena

Hydrocultuurplant Dracaena