Kunstplanten in een open ruimte
Slide

KUNSTBEPLANTING

Kunstplanten voor kantoor

Natuurlijke uitstraling creëren zonder onderhoud. Naast de lange houdbaarheidsdatum, is er met het blote oog bijna geen verschil met levende planten.

KUNSTBEPLANTING

Kunstplanten voor kantoor

Natuurlijke uitstraling creëren zonder onderhoud. Naast de lange houdbaarheidsdatum, is er met het blote oog bijna geen verschil met levende planten.

Waar normale planten niet kunnen overleven…

Kunstplanten op kantoor zorgen voor een prettige, inspirerende en representatieve werkomgeving. Ze breken het geluid waardoor u eenvoudig de akoestiek verbetert en collega’s zich beter kunnen concentreren. Bovendien vermindert groen op kantoor stress en stimuleert het de creativiteit waardoor uw medewerkers zich beter voelen en effectiever kunnen zijn. Ook op plekken waar echte planten niet of amper kunnen leven. Meer informatie over de mogelijkheden? Of een persoonlijk groenplan laten maken?

Laat u vrijblijvend adviseren en ontvang een snelle prijsopgave voor een indicatie van de kosten.

Kunstplanten kantoor
Voordelen van verschillende soorten kunstplanten

Met plantenbakken

Al onze bomen, hangplanten en kunstplanten voor op kantoor zijn niet van echt te onderscheiden en worden desgewenst geleverd met bijpassende bloempot of plantenbak die perfect aansluiten op de huisstijl van uw bedrijf of op uw bestaande interieur. Alles-in-één interieurbeplanting, maar dan zonder de kosten en tijd van onderhoud. De slimme oplossing voor ondernemers zie zorgeloos willen blijven ondernemen.

Mogelijkheden

Bij Ten Brinke Interieurbeplanting kunt u terecht voor allerlei soorten kunstplanten voor op kantoor. Bijna iedere plant of boom is ook in kunstvariant te verkrijgen. Van bamboe tot ficus en van stoere olijfboom tot een prachtige palm. Daarnaast maken wij volledige wanden op met kunstbeplanting en verzorgen we ook diverse soorten sfeerdecoratie. Opvallende en unieke arrangementen en composities van zijde kunstbloemen voor in ieder seizoen.

Ontvang een beplantingsplan op maat.

Kunstplanten leasen voor op kantoor

Kunstplanten voor kantoor leasen

U kunt uw kunstplanten voor kantoor ook leasen. Handig voor iedereen die geen grote investering willen doen. Bij kantoorplanten leasen betaalt u maandelijks een vast bedrag. U weet daarmee precies waar u aan toe bent.

Vraag een offerte aan

Wilt u ook een kunstplant in uw bedrijfsruimte? We vertellen u graag meer over de mogelijkheden en stellen op basis van uw wensen en behoeften een persoonlijk groenplan op. Neem vrijblijvend contact op of vraag direct een offerte aan!