Lease interieurbeplanting

Geen onverwachte kosten

Leasen interieurbeplanting voor elk budget

Groen op kantoor vermindert concentraties CO² en zorgen voor een hogere luchtvochtigheid. Hierdoor ontstaat een gezonde en frisse werkomgeving. Daarnaast dragen planten op de werkplek bij aan een positievere gemoedstoestand, leiden tot een betere concentratie, regelen een betere verdeling van temperatuur en tenslotte, zorgen voor minder ziekteverzuim.

Wilt u interieurbeplanting leasen? Wij leveren en onderhouden een ruim assortiment diverse groene oplossingen. Passend bij uw bedrijf.

Lease kantoorplanten

Leasen is de oplossing als u interieurbeplanting wilt gebruiken, zonder direct een grote investering te doen. Alles is mogelijk, of het nu gaat om planten op kantoor, XL objecten, moswanden, plantenwanden, sfeerdecoratie of kerstdecoratie. Leasing biedt verschillende voordelen. Gelijke maandelijkse lasten inclusief levering, volledig onderhoud en het vervangen van planten. Na het einde van de leaseperiode bent u eigenaar van de interieurbeplanting. Kortom, met leasen van kantoorbeplanting creëert u zelf de ruimte om te ondernemen. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Huren kantoorbeplanting en zijde bloem arrangementen

Wij bieden de mogelijkheid om planten tijdelijk te huren. Bent u na deze periode toe aan iets nieuws? Dan maken wij een nieuw groenplan gebaseerd op uw wensen en de trends van dat moment.

Wij verzorgen verrassende en unieke kunstzijde bloemenarrangementen en composities. Echte blikvangers op een vergadertafel, bij een entree, op een bedrijfsfeest, evenement of op een beursstand, die aansluiten bij de huisstijl van uw bedrijf. U bepaald zelf wanneer het tijd is voor een nieuw stuk op basis van huur of koop.

Neem vrijblijvend contact met ons op en krijg gratis advies en een snelle prijsopgave.

Alvast inspiratie opdoen? Bekijk hier een aantal voorbeelden van onze projecten.