Lease interieurbeplanting
Slide

INTERIEURBEPLANTING LEASEN

Groen zonder zorgen met onze lease-opties

Kantoorplanten leasen is de interieuroplossing voor ondernemers die willen profiteren van groen op kantoor, maar ook slim willen investeren. Wij helpen u het maximale uit uw persoonlijk beplantingsplan te halen. Ongeacht uw budget

INTERIEURBEPLANTING LEASEN

Groen zonder zorgen met onze lease-opties

Kantoorplanten leasen is de interieuroplossing voor ondernemers die willen profiteren van groen op kantoor, maar ook slim willen investeren. Wij helpen u het maximale uit uw persoonlijk beplantingsplan te halen. Ongeacht uw budget

Voordelen van interieurbeplanting

Met interieurbeplanting verbetert het klimaat op kantoor of in uw zaak. Planten verminderen namelijk de concentraties CO², verdelen de temperatuur beter, zorgen voor de optimale luchtvochtigheid en verbeteren de akoestiek. Bovendien bieden ze een levendige omgeving die creativiteit stimuleert en stress en ziekteverzuim vermindert.

Kortom, een gezonde en frisse omgeving voor zowel blije bezoekers en klanten als tevreden medewerkers.

USP Ten Brinke Interieurbeplanting kantoorplanten lease
Voordelig planten leasen
Aan het einde van de leaseperiode bent u eigenaar
Beter binnenklimaat met planten
Wetenschappelijk bewezen verbetering binnenklimaat
Verbetering van prestaties personeel
Verbetering prestatie van uw gebouw en medewerkers
Planten verbeteren akoestiek
Verbetering van de akoestiek in een ruimte
Kantoorplanten op kast

Waarom kantoorplanten leasen?

Kantoorplanten leasen is een populaire optie. Hierbij worden de kosten voor de levering, onderhoud en het eventueel vervangen van de planten verdeeld over vaste maandelijkse lasten. Daarmee krijgt u precies de planten die passen bij uw bedrijf, maar dan zonder een grote investering te doen of u druk te maken om het onderhoud. En na het einde van de leaseperiode bent u ook nog eens eigenaar van de kantoorbeplanting!

Ontvang een leaseplan op maat.

Altijd een frisse omgeving

Met leasing creëert u zelf de ruimte om te ondernemen, maar het brengt ook een zekere veelzijdigheid met u mee. U kunt namelijk ook tijdelijk kantoorplanten en leasen en uw interieur aanpassen als daar behoefte aan is. Zo voorzien we in no-time uw bedrijfsruimte of winkel van echte seizoensplanten of van hippe planten volgens de laatste trends, zonder dat u direct veel geld hoeft te investeren in de aanschaf.

Neem vrijblijvend contact met ons op en krijg vakkundig advies.

Kantoortuin
Lease en huren van kunstbeplanting

Kunstzijde bloemarrangement huren

U kunt zowel echte kantoorplanten leasen als (tijdelijk) kunstzijde bloemen huren. We voorzien u bijvoorbeeld graag van verrassende kunstzijde bloemenarrangementen met elk seizoen een frisse nieuwe variatie. Vier keer per jaar wordt het sfeerdecoratiestuk dan voor u gewisseld door onze medewerkers. U hoeft zich daardoor nooit zorgen te maken dat er een sfeerstuk te lang staat of de kleuren niet passen bij het seizoen.

Daarnaast bieden wij composities voor op de vergadertafel, bij een entree of bij een evenement. Altijd onderhoudsvrij en passend bij de huisstijl van uw onderneming. U bepaalt zelf wanneer het tijd is voor een nieuw stuk!

Mogelijkheden

Bij Ten Brinke Interieurbeplanting kunt u allerlei soorten kantoorplanten leasen. Van grote en kleine hydrocultuur planten tot aan complete plantenwanden en moswanden of decoratie als mosschilderijen en andere sfeerdecoratie. Voor een vaste prijs per maand komen we de planten leveren, onderhouden en desgewenst vervangen. Op deze manier heeft u nergens meer omkijken naar en kunt u zich zorgeloos richten op wat er echt toe doet: het runnen van uw bedrijf.

Inspiratie opdoen? Bekijk onze projecten voor een aantal voorbeelden!

Beplantingsplan kantoor voorbeeld

Ook kantoorplanten leasen?

Wilt u ook kantoorplanten leasen? Laat u dan vrijblijvend adviseren en ontvang een volledig leaseplan waarmee u precies weet waar u aan toe bent. We maken graag een groenplan op maat. Neem contact op en ontdek de mogelijkheden.

Ontvang een plan op maat.