In dit project hebben we diverse groene objecten geplaatst om het moderne kantoor een natuurlijk tintje te geven. Aerzen Rental, een dochterbedrijf van AERZENER Maschinenfabrik GmbH, verhuurt verschillende industriële machines en bijbehorende diensten. Dit moderne bedrijf is onlangs gehuisvest in een splinternieuw gebouw.

De uitdaging

Het kantoor van Aerzen Rental in Duiven was een nieuwbouw pand dat nog wat vergroening nodig had. De wens was om het kantoor een stoere, industriële en strakke uitstraling te geven, maar tegelijkertijd meer sfeer te creëren. Het gebruik van verschillende materialen, kleuren en structuren was de sleutel om de gewenste stoere uitstraling te behouden en toch een diversiteit aan te brengen. Met een rustige basisinrichting in het kantoor, kwam het groen van de planten prachtig tot zijn recht.

Het creatieve plan

Het beplantingsplan ontstond door nauw samen te werken met Aerzen Rental. Het moest industrieel, stoer en strak zijn, maar ook gezellig en sfeervol. Door visuele ideeën te tonen en te bespreken, kregen we een goed beeld van de voorkeuren van het bedrijf. Het plan werd uitgewerkt op kantoor en na een bezoek op locatie werden de laatste aanpassingen gemaakt. Het eindresultaat werd vervolgens geïmplementeerd.

Het resultaat

Bij binnenkomst in het kantoorpand van ervaar je direct een fijne sfeer. Er staat een uitnodigende bank waar je plaats kunt nemen, met een prachtig sfeerboeket en mooie Wall Planters als aankleding.

In de kantoortuin, met veel glazen wanden, zijn strategisch potten en planten geplaatst om een groene sfeer te creëren. De medewerkers in de open ruimte kunnen zo genieten van het groen, terwijl ook de medewerkers in de afzonderlijke kantoren ervan kunnen meegenieten. Om geluid te dempen en de kasten functioneel te houden, zijn er mooie bootschalen op de kasten geplaatst in matzwarte bakken, wat de strakke en industriële uitstraling behoudt. De eyecatcher van de kantoortuin is een RVS geborsteld mosschilderij met het logo van Aerzen erop.

In de kantine vind je twee stoere gerecyclede bakken met grote kantoorplanten, wat perfect past bij de sfeer van de ruimte. De eerste etage is op vergelijkbare wijze ingericht, waarbij verschillende potafmetingen en -stijlen zijn gekozen om eenheid te behouden en toch variatie te bieden.

Het resultaat is een supergaaf, industrieel plan waarbij het gebruik van diverse materialen en kleuren. Zodra je binnenkomt, voel je direct de sfeer en warmte van het bedrijf, omringd door groen vanuit iedere hoek.

Bent u geïnspireerd geraakt door dit project bij Aerzen Rental? Wij bieden voor ieder interieur een passend en uniek plan aan. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek over uw groene wensen. Samen creëren we een sfeervolle en inspirerende omgeving voor uw bedrijf!