Mosschilderij

Mosschilderijen laten maken

Maak kennis met de unieke mosschilderijen van Ten Brinke. Op maat gemaakt en met logo of beeldmerk. De stijlvolle én functionele eyecatcher op kantoor.

Slider

Voordelen

Duurzaam
Onderhoudsvrij
Sfeerverhogend
Geluiddempend
Slider
Babylon mos schilderij kantoor

Mosschilderij kopen

Bij Ten Brinke laat u eenvoudig een mosschilderij maken. Compleet met frame en design naar wens. Inclusief logo of beeldmerk. Rond en rechthoekig. Verkrijgbaar in alle RAL-kleuren en gemaakt van verschillende materialen: RVS, aluminium, naturescast en polystone. Kortom, altijd iets dat perfect aansluit bij uw bedrijf of kantoor.

Met zo’n schilderij hangt u natuurlijke kunst aan de muur. Stijlvol én functioneel, want het mos absorbeert geluidsgolven waardoor u geluidshinder en stress vermindert. Dat zorgt op zijn beurt weer voor betere focus en een verhoogde productiviteit in een meer inspirerende werkomgeving. Doe nu een snelle prijsaanvraag en ontdek uw mogelijkheden.

Soorten mos

Uw mosschilderij wordt gemaakt van verschillende soorten mos: platmos, bolmos, noorsmos (rendiermos) of urban mos. Deze mossen worden op een duurzame manier met de hand geteeld in erkende mosreservaten in Scandinavië, Oost-Europa in Nederland. Het biologisch afbreekbare mos wordt geprepareerd met milieuvriendelijke en onschadelijke producten. Wel zo fijn voor de natuur.

Een andere kleurwens? Laat het ons weten!

100% platmos

Platmos

100% bolmos

Bolmos

100% rendiermos

Rendiermos (Noorsmos)

Combinatie bolmos en platmos

Mix plat- en bolmos

Combinatie urban mos

Urban mos

Schilderij diverse mos soorten werkplek

Duurzaam & Onderhoudsvrij

Voor uw mosschilderij gebruiken wij gemummificeerd mos. Dat is echt mos waarin het vocht is vervangen door een duurzame en milieuvriendelijke stof. Op die manier zorgen we ervoor dat het mos haar natuurlijke uitstraling extra lang behoudt, zonder dat het onderhoud of verzorging nodig heeft. U heeft er na de aanschaf verder dus geen omkijken meer naar. Figuurlijk gesproken dan.

Diverse moscreaties

Bij Ten Brinke maken we uw schilderij helemaal op maat. In haast iedere vorm en ieder formaat. Zo laat u altijd een uniek meesterwerk maken dat perfect past in de ruimte. Gebruik het paneel als bewegwijzering, laat een wereldkaart maken of trek de aandacht met een complete moswand op kantoor of LivePicture. De mogelijkheden zijn haast eindeloos. Vraag nu meer informatie en vrijblijvend advies aan.

Voorbeelden van mosschilderijen

Mosschilderij kopen

Met een mospaneel aan de muur geeft u uw interieur in een handomdraai een nieuwe look die nooit gaat vervelen. Wij vertalen uw moswens moeiteloos in een unieke creatie waar zowel medewerkers als klanten blij van worden. Bestel uw favoriete schilderij nu bij Ten Brinke en profiteer van:

  • Eyecatchers met eigen logo, beeldmerk of bewegwijzering;
  • Geluidsabsorberende kunst;
  • Duurzaam en onderhoudsvrij groen;
  • Een inspirerende en ontspannen werkomgeving waarin collega’s beter kunnen presteren.
Slider

Wij zijn van maandag t/m vrijdag geopend om al uw vragen te beantwoorden. Of vraag direct een offerte op maat aan.

Bekijk wat wij allemaal nog meer doen!
in deze bedrijfsbrochure.

Slider