Mosschilderij met logo bakerstreet
Mosschilderij-met-logo-Ten-Brinke-Interieurbeplanting

Mosschilderij

Maak kennis met de unieke mosschilderijen van Ten Brinke. Op maat gemaakt en met logo of beeldmerk. De stijlvolle én functionele eyecatcher op kantoor.

Voordelen

USP Ten Brinke Interieurbeplanting mos
Ons mos is duurzaam
Duurzaam mos
Dit mos heeft geen onderhoud nodig
Onderhoudsvrij
Moswanden hebben Sfeer verhogende functie
Sfeerverhogende functie
Mos verbeterd akoestiek
Akoestische demping
Babylon mos schilderij kantoor

Mos schilderij kopen

Bij Ten Brinke laat u eenvoudig een mosschilderij maken. Compleet met frame en design naar wens. Inclusief logo of beeldmerk. Rond en rechthoekig. Verkrijgbaar in alle RAL-kleuren en gemaakt van verschillende materialen: RVS, aluminium, naturescast en polystone. Kortom, altijd iets dat perfect aansluit bij uw bedrijf of kantoor.

Met zo’n schilderij hangt u natuurlijke kunst aan de muur. Stijlvol én functioneel, want het mos absorbeert geluidsgolven waardoor u geluidshinder en stress vermindert. Dat zorgt op zijn beurt weer voor betere focus en een verhoogde productiviteit in een meer inspirerende werkomgeving. Doe nu een snelle prijsaanvraag en ontdek uw mogelijkheden.

Soorten mos

Uw mosschilderij wordt gemaakt van verschillende soorten mos: platmos, bolmos, noorsmos (rendiermos) of urban mos. Deze prachtige mossen worden op een duurzame manier met de hand geteeld in erkende mosreservaten in Scandinavië, Oost-Europa en in Nederland. Het biologisch afbreekbare mos wordt geprepareerd met milieuvriendelijke en onschadelijke producten. Wel zo fijn voor de natuur.

Een andere kleurwens? Laat het ons weten!

100% platmos

Platmos

100% bolmos

Bolmos

100% rendiermos

Rendiermos (Noorsmos)

Combinatie bolmos en platmos

Mix plat- en bolmos

Combinatie urban mos

Urban mos

Schilderij diverse mos soorten werkplek

Duurzaam & Onderhoudsvrij

Voor uw schilderij gebruiken wij gemummificeerd mos. Dat is echt mos waarin het vocht is vervangen door een duurzame en milieuvriendelijke stof. Op die manier zorgen we ervoor dat het mos haar natuurlijke uitstraling extra lang behoudt, zonder dat het onderhoud of verzorging nodig heeft. U heeft er na de aanschaf verder dus geen omkijken meer naar. Figuurlijk gesproken dan.

Diverse moscreaties

Bij Ten Brinke maken we uw schilderij helemaal op maat. In haast iedere vorm en ieder formaat. Zo laat u altijd een uniek meesterwerk maken dat perfect past in de ruimte. Gebruik het paneel als bewegwijzering, laat een wereldkaart maken of trek de aandacht met een complete moswand op kantoor of LivePicture. De mogelijkheden zijn haast eindeloos. Vraag nu meer informatie en vrijblijvend advies aan.

Voorbeelden van mos schilderijen

Veelgestelde vragen

Wat is een mosschilderij?
Een mosschilderij is een paneel dat bekleed is met milieubewust, behandeld en onderhoudsvrij mos. Daarnaast is een mosschilderij voorzien van een frame en design naar wens, zoals een logo of bewegwijzering. Hierbij wordt er aanvullend gebruikgemaakt van materialen als RVS, aluminium, naturescast en polystone. Een mosschilderij heeft een duurzame, sfeervolle uitstraling en heeft als bijkomende voordeel dat het omgevingsgeluiden dempt in de ruimte.
Waarom een mosschilderij kopen?
Het kopen van een mosschilderij is een goede keuze voor bedrijven die een duurzame en stijlvolle eyecatcher voor aan de muur zoeken. Een mosschilderij verhoogt de sfeer en is geluiddempend. Ook is deze onderhoudsvrij. Een goede manier om een bedrijf creatief en milieubewust te presenteren, zowel naar werknemers als naar klanten. Doordat ze op maat te bestellen zijn, sluit het mosschilderij altijd goed aan bij het bedrijf en de inrichting.
Welke soorten mosschilderijen leveren wij?
Bij Ten Brinke Interieurbeplanting leveren we mosschilderijen van bolmos, platmos, noorsmos (rendiermos) en urban mos. Dit combineren we met een frame en design beeldmerk naar keuze. Frame en beeldmerk zijn verkrijgbaar in alle RAL-kleuren en diverse materialen, zoals RVS, aluminium, polystone en naturescast. We leveren vrijwel alle formaten, van vierkante tot ronde en afwijkende designs mosschilderijen.
Wat is het onderhoud aan een mosschilderij?
Een mosschilderij vergt geen onderhoud. Dat komt omdat het vocht in het mos wordt vervangen door een duurzame en milieuvriendelijke stof. Hiermee behoudt het mos haar natuurlijke uitstraling, zonder dat het extra verzorging nodig heeft. Dit wordt ook wel gemummificeerd mos genoemd. De levendige groene kleur sprankelt en blijft jaren in goede staat.
Waarom een mosschilderij van Ten Brinke Interieurbeplanting?
Ten Brinke Interieurbeplanting is al jaren gespecialiseerd in het maken van mosschilderijen. Dat vertaalt zich in frisse ontwerpen die perfect aansluiten bij het interieur en huisstijl. Het mos wordt duurzaam geteeld en geprepareerd met milieuvriendelijke en onschadelijke producten. Daardoor zijn de schilderijen onderhoudsvrij en behouden ze extra lang hun natuurlijke uitstraling. De mosschilderijen worden volledig op maat samengesteld en door onze ervaren medewerkers op de juiste plek gemonteerd.

Mos schilderij kopen

Met een mospaneel aan de muur geeft u uw interieur in een handomdraai een nieuwe look die nooit gaat vervelen. Wij vertalen uw moswens moeiteloos in een unieke creatie waar zowel medewerkers als klanten blij van worden. Bestel uw favoriete schilderij nu bij Ten Brinke en profiteer van:

  • Eyecatchers met eigen logo, beeldmerk of bewegwijzering;
  • Geluidsabsorberende kunst;
  • Duurzaam en onderhoudsvrij groen;
  • Een inspirerende en ontspannen werkomgeving waarin collega’s beter kunnen presteren.
Footer top

Wij zijn van maandag t/m vrijdag geopend om al uw vragen te beantwoorden. Of vraag direct een offerte op maat aan.

Bekijk wat wij allemaal nog meer doen!