Stap in de wereld van kantoorplanten. Groene vrienden die niet alleen de esthetiek verbeteren, maar ook de werknemers productiever, tevredener en stressbestendiger maken. Ontdek hoe deze levende objecten een cruciale rol spelen in het creëren van een fijne werkomgeving in deze organisatie.

De uitdaging

Deze dienstverlener opereert in de uitvaartbranche. Het creëren van een werkomgeving die zowel professioneel als ondersteunend is, dient een naadloos aansluitend beplantingsplan te krijgen. Met een dosis veerkracht en compassie zullen medewerkers ieder telefoontje moeten beantwoorden en ons beplantingsplan dient deze persoonlijke eigenschappen te stimuleren.

Het creatieve plan & de uitvoering

Voor deze organisatie hebben wij een beplantingsplan gecreëerd met een Urban Jungle thema. Een harmonieuze mix van groene planten dat in dit geval zorgt voor een rustige en serene omgeving. Daarnaast zijn grote bladplanten strategisch geplaatst om de witte zuilen te camoufleren en dragen ze bij aan de esthetiek en akoestische functionaliteit van de ruimte. Extra uitdagend: Ons creatieve plan dient natuurlijk wel matchen met het kleurrijke interieur!

Het resultaat

Het resultaat is een visueel aantrekkelijke en harmonieuze omgeving waarin werknemers zich thuis voelen. Deze groene transformatie geeft deze kantoortuin een unieke uitstraling en zorgt voor een inspirerende en kalmerende werkplek. En zorgen ze natuurlijk ook voor deze prachtige plaatjes!

Ook een groene en inspirerende kantoortuin creëren? Geholpen worden door onze adviseur Esther?