Als bedrijf is het belangrijk om een prettige en inspirerende werkomgeving te creëren voor zowel werknemers als bezoekers. Een goede manier om dit te bereiken is door groen te integreren in het interieur. Bij LeasePlan Nederland hebben wij deze visie in praktijk gebracht door het plaatsen van diverse groene objecten op de verschillende verdiepingen van het imposante gebouw.

De uitdaging

Zes etages volledig voorzien van een creatief groenplan en hiermee een rustgevende en inspirerende aanvulling op de werkplek creëren. Ook de aanwezige lunch- & ontspanningsruimte met coffeebar moest worden meegenomen in het creatieve plan. Onze opdrachtgever gaf aan dat duurzaamheid belangrijk was en dat dit de focus moest zijn.

Het creatieve plan

Ons creatieve plan bestond uit het samenvoegen van nieuwe interieurbeplanting in verschillende vormen, waaronder stalen werkplekafscheidingen, kastbakken, potten en bijpassende kantoorplanten. Deze diverse elementen zorgen voor variatie en brengen een buitengevoel naar binnen. Het interieur wordt hierdoor aangenamer en de werknemers en bezoekers kunnen optimaal genieten van de natuurlijke sfeer.

De uitvoering

Om een unieke stijl te creëren hebben wij gebruik gemaakt van verschillende materialen zoals kunststof, metaal, papier-maché, staal, klei, bamboe en hout. Dit geeft het kantoorpand een speciale uitstraling en zorgt voor een frisse en moderne sfeer. Tot slot mogen wij iedere maand het onderhoud verrichten en eens per kwartaal ook een nieuw, fris sfeerdecoratie boeket plaatsen bij de receptie.

Naast al deze nieuwe toevoegingen zijn er ook wat bestaande bakken meegenomen in het plan. Want, wat is er nou duurzamer dan bestaande producten hergebruiken? Deze hebben wij daarom vakkundig verhuist en op hiervoor een geschikte plek gekozen in overleg met de klant.

Het resultaat

LeasePlan Nederland is de grootste leasemaatschappij in Nederland en bestaat dit jaar zestig jaar. Met de omarming van natuurlijke elementen in het kantoor gevestigd in het World Trade Center Almere bieden we iedere werknemer een inspirerende omgeving om het volgende jubileum met een glimlach te behalen!

Bij ons kunt u terecht voor een passend en uniek plan voor ieder interieur. Wilt u ook een groene en inspirerende werkomgeving creëren? Neem dan gerust contact met ons op en wij helpen u graag verder.

Ook verrast worden door onze adviseur Esther?