Werkplekafscheidingen, een plantenwand, met groen aangeklede Coffee corners én een prachtig bedrijfsrestaurant met hangende beplanting boven de royale zitplekken. Het servicekantoor van Welkoop in Apeldoorn heeft het allemaal!

Het in 2020 opgeleverde nieuwbouwpand mochten wij enige tijd geleden aankleden met veel groen. Het gebouw beschikt over veel licht inval waardoor onze ontwerpers hebben kunnen variëren in beplanting.

Naast de werkplaatsen zijn archiefkasten geplaatst die wij bovenop van Urban Jungle beplanting hebben voorzien. Op die manier blijven de vierkante meters functioneel en zorgt de natuurlijke aankleding voor privacy en werkplekafscheiding tussen de verschillende afdelingen, win-win! Verder zijn de Coffee corners en bedrijfsrestaurant in het gebouw voorzien van speelse hangplanten boven de zitplekken. Hierdoor ontstaat er een betere connectie met de natuur tijdens het ontspannen in de pauze. Wat positieve invloed heeft op de gemoedstoestand van medewerkers en bezoekers.

De klant heeft ervoor gekozen om het onderhoud van de planten volledig aan ons toe te vertrouwen. De plantenwand, urban jungle én hangbeplanting zijn goed aan het groeien en maken iedere ruimte natuurlijker op ieder hun eigen manier. Complimenten aan onze onderhoudsmedewerkers.

Bekijk hier ons assortiment interieurbeplanting inclusief (optioneel) onderhoud van planten.

Ook verrast worden door onze adviseurs?