Deze groenbeleving laat het kantoorpand van Ufkes ademen. We hebben dit gebouw in Apeldoorn met een breed assortiment aan interieurbeplanting mogen inrichten. Onze adviseurs hebben zorggedragen dat het creatieve beplantingsplan aansluit bij de moderne interieurstijl.

We hebben met zowel werkplekafscheidingen, verticaal groen, kastbakken, moscirkels en losse pot-plant combinaties gewerkt. De wall planters zijn voorzien van meerdere soorten planten die wij Urban Jungle noemen, dit zorgt voor variatie zonder dat het afleidt. De pot-plant combinaties zijn door het hele kantoor voorzien van verschillende soorten Urban bladplanten zoals de Strelitzia, Monstera, Kentia, Areca en Caryota.

Niet alleen de planten variëren, maar ook de potten zelf bieden afwisseling. Deze zijn namelijk gemaakt van beton, aardewerk, gerecycled kunststof, kokosnoot en metaal. In de kantineruimte hangen tien moscirkels in verschillende maten om een speels effect te creëren. Deze eyecatcher is vanaf meerdere plekken in het gebouw te zien en zijn beplakt met verschillende soorten en kleuren mos.

Ufkes hoeft zich geen zorgen te maken om het onderhoud, want het watergeven, voeden en snoeien laten ze over aan onze experts. Daarnaast plaatsen wij ieder kwartaal een nieuw seizoensgebonden sfeerboeket in de entree.