Het kantoor van de Apenheul verdiende wat meer natuur, want waar het park van overloopt, ontbrak het een beetje op kantoor, aldus de locatiemanager. Daarom hebben we op dit verzoek een mooie variatie aan interieurbeplanting mogen leveren om het congrescentrum, kantoor- en vergaderruimtes aan te kleden met natuurlijke elementen.

We hebben twee royale bomen in op maat gemaakte én verrijdbare plantenbakken geplaatst. Deze bomen, van de ficusfamilie, hebben een prominente plek gekregen in de algemene ruimte van evenement- en congrescentrum De St@art.

Vervolgens is het kleurrijke kantoor in Apeldoorn aangekleed met veel variërende producten. De kantoorplanten bestaan uit maar liefst 15 verschillende soorten om iedere ruimte weer een nieuwe verrassende samenstelling te kunnen bieden. Niet alleen de wens voor variatie heeft hierin de keuze bepaald, maar ook de hoeveelheid daglicht. Omdat het staart-vormige gebouw beschikt over verschillende licht afwisselende plekken werd onze ontwerper Pascal uitgedaagd in de plantkeuze.

Daarnaast is er afwisseling gecreëerd door potten en bakken te gebruiken gemaakt van verschillende materialen. Er zijn plantenbakken van: metaal, terracotta, klei, rubber, bamboe en beton geplaatst. Materialen, stijlen én planten worden per ruimte gevarieerd zodat het samen een geheel blijft. Dit alles gecombineerd maakt het speels en variërend, zonder chaos te creëren.

Ook verrast worden door onze adviseurs?