Dat wordt bewezen in Varsseveld. Ervaar wat onze groene aankleding doet met het Dorpsplein van Azora! Bewoners en bezoekers kunnen hier dagelijks genieten van een rustgevende groene omgeving in de gezamenlijke ruimte.

Dankzij de grote glazen wanden op het oosten en westen worden de planten en bomen belicht door de ochtend- en namiddagzon. Hierdoor hebben we aan beide kanten van de ruimte gebruik mogen maken van interieurbeplanting die goed in daglicht gedijen. Aan de oostkant van de ruimte staat een grote Schefflera boom en aan de westzijde staat een prachtige Caryota van ruim vijf meter hoog! Aan de balustrade van de eerste etage zijn bakken bevestigd met hangplanten van de Cissus soort. De overkant is voorzien onderhoudsvrije mosschilderijen met een combinatie van plat én bol mos om voor nog meer groenbeleving te zorgen, ook aan de muren.

De bewoners van dit complex zijn volgens de verzorgers merkbaar meer opgeleefd sinds de komst van de groenbeleving. Het is een gezamenlijke ruimte geworden waar iedereen graag samen komt, spelletjes speelt, koffiedrinkt of even bij kletst met de visite. Wat ons betreft het belangrijkste in ieders leven en daarom een perfect Ten Brinke project!

Ook verrast worden door onze adviseurs?