In samenwerking met het Graafschap college en Jasper Wolbrink (FMXXL) is er nagedacht over de invulling van de groenvoorziening binnen deze moderne en inspirerende school.

De uitdaging

Het doel was om groen toegankelijk te maken voor iedereen binnen het gebouw. De gedachte hierachter is dat een rustige omgeving, met zorgvuldig gekozen materialen en kleuren, kan bijdragen aan verbeterde prestaties bij leren en werken, een verbetering van concentratie en een verhoging van het algemeen welzijn.

Het doel

Met deze uitgangspunten zijn we samen aan de tekentafel gegaan om een zo optimaal mogelijk groenplan neer te zetten, waarbij functionaliteit en praktisch gebruik van de ruimtes gewaarborgd blijft.

Het resultaat

Door een mix aan materialen en een diversiteit aan kantoorplanten is het een verrassend en fris ontwerp geworden die in de toekomst op iedere vleugel toegepast kan worden. Zo blijft de eenheid gewaarborgd maar blijft je verrast wanneer je je door het gebouw beweegt. Een vooruitstrevende gedachte om een schoolgebouw op deze manier invulling te geven.

Ook verrast worden met een beplantingsplan door onze adviseurs?