In een tijd waarin kantoorruimtes steeds vaker groots en extravagant zijn, bewijst dit project dat ook voor een minder groot kantoor een inspirerend en uniek ontwerp mogelijk is. Het maakt niet uit hoe groot of klein de ruimte is, met de juiste visie en creativiteit kan elk kantoor een plek worden waar medewerkers en bezoekers zich thuis voelen. Ontdek hoe we deze bijzondere metamorfose hebben gerealiseerd!

De uitdaging

Bizzcon IT, een dynamisch Utrechts IT bedrijf kwam met een uitdaging voor ons. Het kantoor, bescheiden van omvang en gekenmerkt door de huisstijl kleur paars, ontbrak aan een frisse en inspirerende uitstraling. Onze taak was om met geselecteerde planten en innovatieve producten een sfeer te creëren die zowel medewerkers als bezoekers zou aanspreken.

Het creatieve plan

Ons creatieve proces werd geleid door de visie om harmonie en functionaliteit in de kantoorruimte te brengen. Ontwerper Kiki heeft bijpassende en complementaire kleuren bakken en potten geselecteerd, waardoor de toevoeging aansluiting vonden bij de huis- en interieurstijl van het bedrijf. We hebben diverse planten en onderhoudsvrij groen in de vorm van mos toegevoegd, waardoor de ruimtes een levendige uitstraling krijgen. Halverwege de trap, die leidt naar de entree, mocht ook een groene toevoeging komen, dit hebben we gedaan in de vorm van een prachtige grote Strelizia Nicolai. Met zijn prominente plek voor het raam is deze plant, in zijn bak van klei, al vanaf de parkeerplaats te bewonderen!

Daarnaast introduceerden we akoestische ronde wandvisuals in de flex werkplekken. Deze creatieve oplossing draagt niet alleen bij aan de esthetiek, maar voegt ook extra akoestiek toe voor medewerkers die telefoongesprekken of online vergaderingen willen voeren. Als kers op de taart hebben we een pouf planter in de vergaderkamer geplaatst. Deze plantenbak, voorzien van schuim en stoffen bekleding, heeft een unieke stijl die je niet vaak tegenkomt en voegt een exclusief karakter toe aan de ruimte.

Het resultaat

Het gebruik van interieurbeplanting en de slimme integratie van akoestische en visuele elementen hebben de kantoorruimte van Bizzcon IT getransformeerd. De toevoeging van onderhoudsvrij mos, akoestische wandvisuals en de verschillende plant/pot combinaties hebben het kantoor veranderd in een plek waar technologie en natuur harmonieus samenkomen.

Ondanks de bescheiden omvang van het kantoor, heeft dit project bewezen dat ook kleine veranderingen een wereld van verschil kunnen maken. Medewerkers en bezoekers genieten nu van een warmere en meer uitnodigende sfeer. Het resultaat is een inspirerende werkplek die schoonheid, comfort en functionaliteit uitstraalt.

Daarnaast zullen onze professionals alle onderhoudszorgen uithanden van de klant nemen en daarmee een gezonde en groene toekomst garanderen!

Nieuwsgierig wat een van onze adviseurs kan bijdragen voor jullie kantoor?