Trede 3 PSO-certificering behaald!

Header PSO Ten Brinke Interieurbeplanting
People MVO

PSO-keurmerk

Onlangs hebben wij Trede 3 bereikt op de Prestatieladder Socialer Ondernemen (PSO), dit is de hoogste trede en daar zijn wij ontzettend trots op! De PSO is het wetenschappelijk onderbouwde keurmerk van TNO dat de mate van sociaal ondernemen objectief meet- en zichtbaar maakt. Uit de onafhankelijke toetsing door een certificerende instelling blijkt dat Ten Brinke Interieurbeplanting op een kwalitatief zeer goede wijze werkgelegenheid biedt aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

“Sociaal ondernemen werkt. In onze bedrijfscultuur is er ruimte voor persoonlijke groei, nieuwe kansen en ontwikkelingen. De PSO sluit daar perfect op aan.” Algemeen directeur Pascal ten Brinke.

PSO-Prestatieladder

De PSO-Prestatieladder loopt als een rode draad door onze organisatie heen, het zit in ons DNA om mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt een plek te bieden. Het PSO-keurmerk kent vier prestatieniveaus: de Aspirant-status, Trede 1, Trede 2 en Trede 3.

Onze organisatie is op de PSO-Prestatieladder direct op Trede 3 gewaardeerd. Dat betekent dat we koploper zijn als het gaat om werkgelegenheid voor mensen met een kwetsbare arbeidspositie. Dit bevestigd wat wij al jaren vanzelfsprekend doen.

Het idee achter de Trede-benadering is dat organisaties kunnen groeien op de PSO-Prestatieladder door op een duurzame wijze meer werkgelegenheid te bieden aan kwetsbare groepen in onze samenleving.

Meer informatie?
Lees het hele artikel op de website van PSO-Nederland: Ten Brinke Interieurbeplanting is een koploper op het vlak van sociaal ondernemen en haalt direct trede 3 op de PSO Prestatieladder! | PSO Nederland | Het keurmerk sociaal ondernemen (pso-nederland.nl).