Dit is waarom wij samenwerken met Cloud Garden

Cloud Garden producten
Samenwerking Cloud Garden

Circulair en modulair

Cloud Garden combineert sinds 2016 natuur met technologie om een gezond binnenklimaat te realiseren voor iedere gebruiker van een gebouw. De stalen producten van Cloud Garden, zoals de groene plantenwanden, worden 100% in Nederland geproduceerd, volgens circulair en modulair ontwerp. Hierdoor wordt waardevernietiging geminimaliseerd en de natuur niet onnodig belast. Een bijkomend voordeel van deze stalen producten is dat het vervaardigd is van brandveilig materiaal.. Daarmee zijn de producten van Cloud Garden duurzaam, circulair, modulair én brandveilig!

Energie-efficiënt

De producten van Cloud Garden helpen u een gezonde, energie-efficiënte en groene omgeving te realiseren. Zij dragen bij aan de gezondheid van uw medewerkers, zodat er met een hoge productiviteit gewerkt kan worden in een sfeervolle omgeving. Van te voren de luchtkwaliteit meten? Meet eenvoudig het binnenklimaat met onze klimaatsensor.

Een ander sterk staaltje van de groene wandsystemen is dat deze volledig modulair zijn opgebouwd. Bij iedere verhuizing of verbouwing kan het wandsysteem eenvoudig worden verwijderd en op de nieuwe bestemming worden opgebouwd. De groene wand is daardoor uitermate flexibel en geheel remontabel.

Het wandsysteem is eenvoudig toepasbaar in een kantoorruimte, horecagelegenheid, zorginstelling, school of showroom. Ons team van experts denk graag met u mee in oplossingen voor alle typen ruimten. Het kan aan bijna iedere type wand worden bevestigd.

Fiscale voordelen

Vanaf januari 2020 kwam er een extra stimulans bij om voor Cloud Garden te kiezen: vanwege de positieve effecten op het binnenklimaat, zoals het zuiveren en koelen van de binnenruimte, kwalificeert het groene wandsysteem zich voor diverse fiscale stimuleringsregelingen.
Voor de aankoop van iedere wand met een oppervlakte van 5m2 of meer kunt u in mindering brengen op uw resultaat voor vennootschaps- of inkomstenbelasting:

• KIA – KleinschaligheidsInvesteringsAftrek: 28% van de koopsom*
• MIA – MilieuInvesteringsAftrek: 36% van de koopsom*

Deze regelingen laten zich combineren. U kunt dus 28 + 36 = 64% van de investering in aftrek brengen van het belastbare bedrag! Daarnaast is er ook nog een VAMIL-regeling en Baangerelateerde Investeringskorting (BIK) mogelijk. Vraag ons naar de mogelijkheden voor uw organisatie.

*Het daadwerkelijke financiële voordeel is afhankelijk van de fiscale situatie en het gerealiseerde resultaat van uw onderneming. Kijk voor meer informatie op de site www.rvo.nl of informeer bij uw accountant of fiscalist.

Roomdivider cloud garden

De groene roomdivider

De groene roomdivider van Cloud Garden, gemaakt van gepoedercoat staal en roestvrijstaal is volledig circulair en 100% Made in Holland. Deze verplaatsbare groene plantenwanden zijn verkrijgbaar in de maat S t/m XL die allemaal voorzien kunnen worden van diverse achterwanden.

Voordelen:

 • Verbetering van de akoestiek en privacy;
 • Optimaliseren van de luchtvochtigheid;
 • Verhogen van de productiviteit;
 • Verhogen van het werkgeluk;
 • Geen boorwerkzaamheden;
 • Personaliseer naar eigen wens.
Waterwand kantoor

Waterwand

De volledig circulair en 100% Made in Holland waterwand heeft niet alleen een positief effect op het binnenklimaat, maar is ook een echte eye-catcher.

De stromende werking van het water zorgt voor een verhoging van de relatieve luchtvochtigheid in een ruimte. Ten tweede vangt het stromende water vervuilende stoffen op.

De waterwand heeft een afmeting van 120 x 35 x 180 centimeter. Gewicht inclusief water: 220 kg.

Voordelen:

 • Rustgevend effect;
 • Filtert fijnstof en formaldehyde;
 • Verhoging luchtvochtigheid;
 • Verbetering privacy;
 • Lichtdoorlatende afscheiding.

Benieuwd wat deze innovatieve groene oplossingen voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op.