Sociaal ondernemend Ten Brinke Interieurbeplanting behoudt PSO trede 3!

Pso trede 3

Fantastisch nieuws! We hebben opnieuw een belangrijke mijlpaal bereikt op de Prestatieladder Sociaal Ondernemen (PSO). We zijn opnieuw bekroond met de prestigieuze trede 3-status. Ons certificaat is verlengd tot 2025. Dit bevestigt onze toewijding aan het bevorderen van sociaal ondernemerschap en geeft ons de mogelijkheid om onze impact op de maatschappij verder te vergroten. We willen ons hele team hiervoor bedanken!

PSO-audit

Op donderdag 23 maart hebben we de PSO-audit succesvol doorstaan en hiermee ons commitment voor een sociale en duurzame bedrijfsvoering opnieuw bewezen. Het behalen en behouden van trede 3 is een erkenning voor onze inzet. Onze organisatie zet zich voortdurend in om een werkplek te bieden waarbij iedereen sociaal betrokken wordt óók onze werknemers met afstand tot de arbeidsmarkt.

Ontwikkeling en gezondheid

Bij Ten Brinke Interieurbeplanting vinden we het belangrijk dat onze medewerkers zich kunnen ontwikkelen en dat hun gezondheid en welzijn op de eerste plaats staan. Door ons in te zetten voor sociaal ondernemen, en het behalen van trede 3 van het PSO keurmerk, willen we een voorbeeld zijn voor andere bedrijven om zich ook in te zetten voor een inclusieve samenleving.

PSO trede 3 Ten Brinke Interieurbeplanting quote Pascal

Toewijding van ons hele team

Het behouden van trede 3 is een resultaat van de inspanningen en toewijding van ons hele team en we zijn trots dat we dit keurmerk kunnen blijven dragen. We willen blijven bijdragen aan een duurzame en sociale samenleving en kijken uit naar de uitdagingen en kansen die ons in de toekomst te wachten staan. Deze succesvol Daarnaast motiveert het onze hele organisatie om te zorgen voor een fijne werksfeer waarin we als collega’s sociaal met elkaar omgaan.

Lees verder over hoe MVO een leidraad is voor onze dagelijkse handelingen.