Maak kennis met Bonnie: onze vrolijke vakvrouw bij ons in Zevenaar

Medewerker Bonnie in de hal bij Ten Brinke Interieurbeplanting

Ontmoet Bonnie, een vrolijke 49-jarige vakvrouw die met passie werkt bij onze locatie in Zevenaar. Binnen Ten Brinke Interieurbeplanting is Bonnie verantwoordelijk voor het soepel laten verlopen van verschillende productieprocessen en zorgt ze er altijd voor dat alle orders op tijd klaarstaan. Ook houdt ze nauwkeurig de voorraad bij, overlegt ze met onze projectmanagers en zorgen ze samen dat er voldoende materialen aanwezig zijn.

Van bloemisterij naar interieurbeplanting: Bonnie’s groene carrière

Hoewel Bonnie een achtergrond heeft in vormgeving, heeft ze ervoor gekozen om haar carrière voort te zetten in de groensector. Waarom? Omdat ze altijd al een liefde heeft gehad voor de natuur “Ik had altijd al wel iets met de natuur, dat heb ik van mijn moeder meegekregen. Het ‘groen’ in was voor mij een logische keuze” vertelt ze. Na haar groenopleiding is Bonnie haar carrière begonnen bij een bloemisterij. Maar door gebrek aan uitdaging was ze hier snel op uitgekeken. Om die reden kwam ze bij een tuincentrum terecht waar ze verschillende taken toegewezen kreeg, uitdagend én zelfs een beetje creatief omdat ze op basis van seizoen haar afdeling mocht etaleren. Toch was het na vijf jaar tijd voor een andere uitdaging.

Ontdek interieurbeplanting in alle soorten en maten.

De perfecte match: Bonnie en haar nieuwe rol bij Ten Brinke Interieurbeplanting

Bonnie was vastbesloten om te blijven werken in de groene sector, maar ze wilde niet langer werken in het weekend, vooral niet op koopzondagen. Daarnaast was ze op zoek naar meer uitdaging. Bonnie besloot verschillende opties te onderzoeken en kwam in contact met een voormalige collega die haar vertelde over een mogelijke vacature bij Ten Brinke Interieurbeplanting in Zevenaar. Na een inspirerend gesprek met een heerlijke cappuccino en een handdruk, was de deal rond! Bonnie werd aangesteld als de persoon die verantwoordelijk is voor een breed scala aan taken die essentieel zijn voor de productie en levering van onze projecten. Bij onze organisatie heeft Bonnie nu, naar eigenzeggen, de perfecte plek gevonden om haar creativiteit en vaardigheden in te zetten.

Werken in een team met saamhorigheid

Wat Bonnie het allerleukst vindt aan haar werk? “De diversiteit! Vooral aan het einde van de dag, als de leveringsteams terugkomen en enthousiast vertellen over alles wat ze hebben meegemaakt, geniet ik enorm.” Daarnaast vindt ze het geweldig om deel uit te maken van een team dat samenwerkt met een gevoel van saamhorigheid en streeft naar de hoogste kwaliteit. “Elke dag is anders en er is veel afwisseling. Soms kan het hard werken zijn, maar er is ook ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en procesverbetering. Dat maakt het zo’n fijne plek. Ik ga elke dag met een glimlach naar mijn werk en kijk er nooit tegenop!”.

Knuffelplant caryota

Bonnie’s favoriete plantenbak en planten

Haar favoriete plantenbak? “De Bosco serie vind ik erg mooie producten hebben. Zeker de bakken, potten & schalen die van kokosnoot zijn gemaakt. Heel bijzonder, duurzaam en allemaal handwerk!” Haar favoriete plant is de Caryota Mitis “een mooie grote plant die bovenin weider wordt, is heel veelzijdig en past in bijna ieder interieur”.

Het halen van strakke deadlines is waar Bonnie van kan genieten

Bonnie denkt graag mee met projecten en stelt zelfs alternatieven voor als ze denkt dat het anders kan. “Onze ontwerpers waarderen dat vaak, want het zijn natuurlijk levende producten die nog wel eens kunnen verschillen in uiterlijk. Als dat gebeurt, trek ik aan de bel bij de ontwerpers en kijken we er samen naar.”

Waar Bonnie het meest van geniet? “Een drukke dag met veel werk, en aan het einde van de dag samen met mijn collega’s trots kunnen terugkijken op het halen van de strakke deadline.” Bij Ten Brinke zijn we erg blij met deze gezellige powervrouw en hopen dan nog lang samen successen te behalen.

Nooit meer slechte planten? Bekijk hoe wij professioneel onderhoud van beplanting uitvoeren.