Uitgelicht: PlantLight Solutions

Parus plantlight
Samenwerking Parus plantlight

Planten en licht

Planten hebben licht nodig om levensvatbaar te blijven. Toch zijn er steeds meer ruimtes waar men planten geplaatst wil hebben, maar onvoldoende (dag)licht aanwezig is. De ‘gewone’ verlichting in kantoorruimtes heeft niet de juiste kleurbalans in zijn spectrum om planten te laten groeien. Daarom werken wij samen met PlantLight Solutions. Zij ontwikkelden visual white grow LED-verlichting die het perfecte spectrum bevat om planten te laten groeien en er mooi uitzien zonder de noodzaak van natuurlijk daglicht. Meer informatie? Neem contact met ons op.

Diverse toepassingen

PlantLight Solutions heeft verschillende groeileds ontwikkeld voor diverse werksituaties, zoals: kantoorplanten, plantenwanden, stadsjungles en meer. De strakke ontwerpen passen in bijna elke omgeving. Samen bieden we lampen aan die passen in zowel bestaande spoorrails installaties en andere beschikbare standaard montagemethoden. Het is zelfs mogelijk om de producten op verzoek in elk soort meubel te integreren. Weet u niet zeker welk product bij uw wensen past? Laat een van onze professionals vrijblijvend de lichtbehoefte opmeten en u adviseren over de mogelijkheden. Door duurzame en efficiënte verlichting voor plantengroei te creëren dragen we bij aan een duurzame samenleving en biophilic design.

Juan track spot

Maak je 3-fase rails compleet met de JUAN railspots. Verstelbaar en draaibaar. De JUAN wordt veel gebruikt in kantoren, winkels en horecagelegenheden. Met de 3-fase rail kunnen lampen in aparte groepen worden in- en uitgeschakeld. Met een clip klik je de trackspot eenvoudig in en uit de rails. Optioneel is deze lamp ook dimbaar voor bijna alle lichtregelsystemen. De JUAN trackspot wordt compleet met LED driver geleverd. De standaardkleuren zijn wit en zwart. Op aanvraag ook verkrijgbaar in bijna elke gewenste kleur indien u grotere aantallen bestelt.

Elisa downlight

Elisa Downlight

De ELISA downlights zijn compacte en complete grow lights geschikt voor vele toepassingen. Met een lage inbouwdiepte van 88.5mm, kunnen de LED spots in veel plafonds worden gemonteerd.

De ELISA downlight wordt compleet geleverd, het is dus niet nodig om een aparte LED-driver aan te schaffen. De reflector bundelt het licht in 60°, maar kan optioneel smaller worden gemaakt. Daarnaast is het mogelijk om de spot dimbaar te maken voor bijna alle lichtregelsystemen. De Elisa is verkrijgbaar in zwart en wit, met een zwarte of gouden binnenring. Op aanvraag is ook verkrijgbaar in elke gewenste kleur.

Dylan Pendant

De DYLAN is een design hanglamp met cilindervorm die perfect past in een modern of industrieel interieur. De stoffen snoer waarmee je eenvoudig de hoogte verstelt waarop je de lamp wilt ophangen maakt het helemaal af. De DYLAN hanger is compleet geleverd, u hoeft dus geen apart armatuur of driver aan te schaffen. Optioneel is de DYLAN dimbaar verkrijgbaar voor bijna alle lichtregeling systemen. De standaard kleuren zijn zwart en wit. Op aanvraag is het ook beschikbaar in bijna elke gewenste kleur.

Plantenwand verlichting

Pascal Living Wall

De PASCAL is perfect voor plantenwanden en is zo ontworpen dat hij schuin kan worden geplaatst, hierdoor wordt de volledige muur verlicht. Zo groeit de plantenwand uitstekend en wordt hij mooi in de spotlights gezet. Ook de PASCAL is optioneel dimbaar voor de meeste lichtregelsystemen. De Living Wall Series is standaard waterbestendig (IP65), maar kan optioneel ook waterdicht geleverd worden (IP67). Hij wordt compleet geleverd, u hoeft dus geen aparte voedingen of montagebeugels aan te schaffen. De PASCAL is verkrijgbaar in verschillende lengtes in de kleuren zwart en wit. Op aanvraag is de PASCAL ook verkrijgbaar in elke gewenste kleur bij grote afname.

San licht

San Medium Linear

De SAN medium lineair is perfect voor maatwerk of interieurdesign. SAN kan eenvoudig worden ingebouwd in meubels zoals kasten waar bijvoorbeeld kleine plantjes, kruiden of groenten geplaatst worden waar geen daglicht komt. SAN is standaard waterbestendig (IP65), maar kan optioneel ook volledig waterdicht geleverd worden (IP67). Daarnaast is de SAN ook verkrijgbaar in meerdere standaard lengtes. Optioneel verkrijgbaar met het Dali-dimsysteem of andere soorten bedieningselementen.

Kate plant light

Kate Small Linear

De KATE is onze kleinste lineaire verlichting en kan worden gebruikt voor kortere afstanden tussen de plant en lamp bij kleine planten en kruiden. Kate is standaard verkrijgbaar in 600 mm en 1200 mm, maar voor maatwerk kunt u altijd contact opnemen. Het is eenvoudig bij meubels in te bouwen of met magneten op te hangen. De T5 is standaard waterbestendig (IP65), maar kan indien nodig waterdicht worden gemaakt (IP67). Optioneel verkrijgbaar met Dali systeem of andere bediening types.