De 5 stijltrends interieurbeplanting 2022

Kantoorbeplanting stijltrends

Welke kleuren komen voor in de stijltrends interieurbeplanting voor 2022? Welke vormen worden gebruikt in het interieur? In deze blog geven wij antwoord op deze vragen. Wij geven jou inzicht wat de kantoorplanten trends van 2022 zijn en hoe je deze het beste kan toepassen in elke ruimte.

1. Inner Retreat

De kleuren die je veel terug zult zien zijn lichte kleuren, pasteltinten en roze. Semi-transparant glas en keramiek met een natuurlijke look komen weer terug. De ronde vormen ga je ook zeker weten terugzien. Groenbeleving erbij en je bent helemaal klaar! Al deze kenmerken bij elkaar, geven een zachte en rustige uitstraling. In een zachte en rustige ruimte zul je minder snel overprikkeld zijn en kun je informatie beter verwerken.

Inner Retreat interieurbeplanting stijl 2020

2. Blended Cultures

Verschillende culturen worden gemengd met elkaar. Er zullen veel contrastrijke met diverse kleuren met elkaar gemixt worden. Daarnaast is er veel variatie in vormen en maten. De planten die bij elkaar staan zijn exotische plantenmixen. De vormen zijn zowel robuust als elegant. De materialen die worden gebruikt zijn hoofdzakelijk natuurlijk zoals steen, beton en marmer. Samen met een stoere look van metaal, ben je helemaal klaar voor 2022!

Blended Cultures kantoorinrichting stijl 2020

3. Street Savage

Een industriële, onregelmatige look. Beton grijs, beige en zwart gecombineerd met heldere, contrasterende kleuren. Het is helemaal in! De materialen die er bij horen zijn industrieel en natuurlijk, zoals hout. Deze trend is gericht op een stoere urban look. Een mengsel van vintage en nieuw bij elkaar. Alles kan met deze trend, niets is te gek!

Inrichting Street Savage interieurbeplanting

4. Bohemian Blossom

Een creatieve manier om jouw interieur speels te maken. Het is een urban stijl met een festival look.  Felle kleuren, glimmend en drukke prints is typisch Bohemian Blossom. Kleurcombinatie van rood en roze is een kenmerk van deze trend, je ziet het normaal niet zo vaak en dat maakt het bijzonder. Het straalt een vakantiegevoel uit! Bij Bohemian Blossom horen vooral aardse kleuren en felle kleuren.

Bohemian Blossom kantoor aankleding stijl

5. Scandinavian Breeze

Deze trend straalt een fijne kalmte uit. Natuurlijke materialen met een sober kleurgebruik, voor een heldere en rustige look. Wit, lichtgrijs of zachtroze worden hierbij veel gebruikt. Het is een strakke, moderne look. Het doel bij Scandinavian Breeze is om alles zo ‘clean’ mogelijk te houden. Groene planten passen hier perfect bij!

Scandinavian Breeze kantoorbeplanting inrichting stijl

Benieuwd hoe je deze stijlen toe kan passen in jouw eigen kantoor, met behulp van groenvoorziening? Neem contact met ons op.