Nieuw gezicht! Linda gaat de verkoop binnendienst versterken

Commercieel medewerker binnendienst Linda Janssen

Linda Janssen, woonachtig in Zevenaar, heeft veel ervaring (20 jaar) met een commerciële functie binnen de reisbranche opgebouwd. Na dezelfde functie een tijdje ergens anders te hebben bekleed, is Linda per 1 februari bij ons begonnen. Linda werd getipt door haar schoonzus over onze openstaande vacature, die zij via LinkedIn had gezien. “Dit is echt iets voor jou”, bleek te kloppen tijdens de sollicitatiegesprekken en haar eerste werkweek. Er was direct een goede klik en de sfeer voelde prettig aan.

Linda omschrijft zichzelf als sociaal, iemand die goed kan luisteren, enthousiast, flexibel en een harde werker. In haar vrijetijd leest Linda met veel plezier een goed boek, gaat ze graag uiteten en naar de bioscoop of maakt ze mooie reizen.

Waar Linda het meest naar uitkijkt bij Ten Brinke is dat zij beplantingsplannen mag bedenken die perfect aansluiten bij de wensen van de klant. Linda zal verder onder andere werken aan de realisatie van presentaties, administratieve werkzaamheden en het ter woord staan van klanten. Je zult haar dus ook regelmatig aan de telefoon treffen!

Van harte welkom binnen het Ten Brinke team, Linda!  

Footer top

Neem contact op met Linda maandag t/m vrijdag via onderstaande contactgegevens.

Bekijk wat wij allemaal nog meer doen!

Het team van Ten Brinke Interieurbeplanting
Kom werken bij Ten Brinke Interieurbeplanting

Werken bij
Ten Brinke Interieurbeplanting