Wat zijn de voordelen van een moswand?

Voordelen moswand

”Klanten en bezoekers zullen een moswand niet onopgemerkt aan zich voorbij laten gaan”

Moswanden, dit prachtige product zie je steeds vaker. Dat is begrijpelijk, want wie wilt er nou geen duurzame eyecatcher in zijn bedrijfsruimte? Tegenwoordig is er steeds meer keuze op het gebied van mos. Saaie muren worden vervangen door spectaculaire en hippe moswanden. Bezoekers en klanten zullen deze unieke moscreatie dan ook niet onopgemerkt aan zich voorbij laten gaan. Maar wat zijn de overige voordelen van een moswand? Dit lees je hieronder.

De voordelen van een moswand op kantoor:

  1. Moswanden hebben geen onderhoud nodig;
  2. Het mos heeft een spectaculaire duurzame uitstraling;
  3. Het mos brengt sfeer met zich mee;
  4. Het mos heeft geen daglicht nodig;
  5. Moswanden hebben een isolerende werking;
  6. Het mos is 100% natuurlijk;
  7. Mos verbetert de akoestiek van een ruimte.

Bekijk hier de productpagina van moswanden.

Imago van duurzaam ondernemerschap

Wie wilt dat nou niet… groen waar je niet naar om hoeft te kijken (als het gaat om het onderhoud). Het leuke is dat geen enkel mos hetzelfde is, dat maakt elke moswand uniek en spectaculair! Je straalt als bedrijf een imago van duurzaam ondernemerschap uit. Zoals hierboven al gezegd; klanten zullen een moswand niet onopgemerkt aan zich voorbij laten gaan, iets waar je trots op mag zijn!

Moswanden hebben geen daglicht nodig

Het ideale is dat het niet uitmaakt waar je de moswand zou willen plaatsen, daar ben je helemaal vrij in aangezien het mos geen daglicht nodig heeft. Bij mos moet je veel verder denken dan alleen een moswand, tegenwoordig verwerken wij hele logo’s en letters in de groene wanden. Ook is er veel vraag naar mosschilderijen, zoals het plaatje hieronder:

Voordelen mos tegen een wand

Ons mos is ook nog eens brandvertragend dit is altijd een fijn idee. Naast dat het brandvertragend is dempt het mos ook nog eens geluid omdat ons mos is geïmpregneerd. Dit wordt vaak toegepast in een vergaderzaal, erg handig!

Waarom goede akoestiek belangrijk is voor bedrijven

Stel dat er geen goede akoestiek is in een bedrijf dan kun je allereerst de mensen om je heen slechter verstaan, ook wordt je concentratie minder en hierdoor ontstaan er al snel onderlinge irritaties en dit wil je natuurlijk voorkomen! Ons mos dempt galm op kantoor 2 voordelen in een.

Voordelen moswand

Een moswand op kantoor?

Ook een moswand, mosschilderij of moswereldkaart in jouw kantoor? Bij ons kan je altijd terecht voor meer informatie over het mos en voor eventuele andere groenvoorzieningen. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op en laat je nog meer inspireren op onze website!

Alle foto’s die in deze blog te zien zijn, zijn van onze eigen projecten (Ten Brinke Interieurbeplanting Zevenaar).

moswanden, kantoor, mosmuur, prijs mos, rendiermos
Mos brochure

Meer informatie?

“Klanten en bezoekers zullen een moswand niet onopgemerkt aan zich voorbij laten gaan”.