Nieuwe samenwerking met GRØNN

Duurzame plantenwanden van Ten Brinke Interieurbeplanting
Samenwerking GRONN

Trots op deze samenwerking

Met trots kunnen wij mededelen dat wij sinds kort de samenwerking zijn aangegaan met GRØNN. Samen met een andere interieurbeplantingspartij in Nederland zijn wij exclusief dealer geworden van de producten van GRØNN. Op deze manier kunnen wij meegaan met de laatste trends op het gebied van interieurbeplanting en ons bovendien onderscheiden in de markt. ‘ De kracht van de natuur terug naar de mens brengen’, daar staat GRØNN voor en dat sluit naadloos aan bij onze kernwaarden. Door de samenwerking zijn tevens de mogelijkheden van maatwerk eindeloos! De groenoplossingen van GRØNN geven een ‘urban feeling’ en is in veel ruimtes toepasbaar.

Hetzelfde DNA

GRØNN heeft hetzelfde DNA als Ten Brinke Interieurbeplanting en daarom past onze samenwerking ook zo goed. Wij hebben beide als doel het leefklimaat in gebouwen te optimaliseren, waardoor het algemeen welbevinden verbeterd en men beter kan functioneren. Daar zijn onze groenvoorzieningen de oplossing voor! Planten op de werkplek zorgen voor een aangename werkomgeving, een hogere luchtvochtigheid, dragen bij aan een positievere gemoedstoestand, leiden tot een betere concentratie, regelen een betere verdeling van temperatuur en zorgen voor minder ziekteverzuim. In sommige situaties wel tot 20%! En daar dragen we samen graag aan bij. Daarnaast wil het oog ook wat. Ten Brinke Interieurbeplanting staat bekend om haar creativiteit en moderne insteek van projectbeplanting zonder de functionaliteit uit het oog te verliezen. Lees hier wat planten op kantoor kunnen betekenen.

MVO

Daarnaast staat bij ons beide kwaliteit en maatschappelijk verantwoord ondernemen hoog in het vaandel! Zo werken wij net als GRØNN graag samen met mensen die een afstand tot de arbeidsmarkt hebben en vinden wij het als bedrijf erg belangrijk om deze doelgroep een eerlijke kans te geven in de maatschappij. Kortom hetzelfde DNA, oog voor kwaliteit en mooie producten is wat ons bindt.

Benieuwd wat deze innovatieve groene oplossingen voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op.