De perfecte groenbeleving bij binnenkomst wordt gecreëerd met een verticale plantenwand. Wij hebben de centrale hal van ProLease mogen voorzien van een 9 meter hoge verticale tuin. Er is bewust gekozen voor een verticale tuin vanwege de bijdrage van het klimaat in het gebouw, de verbetering van de akoestiek in de centrale hal en vanwege de fraaie uitstraling die in combinatie met het industriële karakter en inrichting van het pand wordt gecreëerd.

Tijdens het bezoek bij ProLease spreken wij met Directeur Jürgen Otten en Manager Marketing & Business Development Michaël Melchior. “De uitstraling van de verticale tuin past uitstekend bij het duurzame karakter van het pand dat wij voor ogen hadden. De groenewand geeft invulling van de vergoeding in het bedrijf, waar ProLease voor staat. Wij krijgen heel veel reacties van onze klanten en leveranciers die bij ons op bezoek komen. Het geeft een echt WOW-effect als bezoekers binnenkomen en in de trappengang naar boven kijken”, aldus Jürgen Otten en Michaël Melchior

De verticale tuin van 31m² is een echt begrip geworden voor het bedrijfspand! Ook geïnteresseerd in deze prachtige blikvanger? Neem dan nu vrijblijvend contact met ons op.