Beplantingsplan op maat inclusief maandelijks onderhoud beplanting voor een nieuwe vestiging in Roermond.

SEKISUI POYMATECH EUROPE B.V. was op zoek naar diverse planten voor in het nieuwe kantoor. Wij hebben geadviseerd om een natuurlijke, open look te creëren door middel van royale kantoorplanten en bijpassende plantenbakken. Het resultaat is een frisse, groene werkomgeving die bijdraagt aan het welzijn en de productiviteit van de medewerkers.

Onze aanpak omvatte:

  • Zorgvuldige selectie van planten die passen bij de lichtomstandigheden en het interieur;
  • Keuze voor duurzame en onderhoudsvriendelijke planten(bakken);
  • Strategische plaatsing van groen voor optimale ruimtelijke impact.

Daarnaast hebben we een uniek mosschilderij inclusief logo ontworpen om de merkidentiteit van het bedrijf te visualiseren. Dit biologische kunstwerk vormt een elegant focuspunt dat de groene filosofie van het bedrijf onderstreept.

Om de investering in het groen te beschermen, verzorgen wij het maandelijks onderhoud. Dit garandeert dat de planten in optimale conditie blijven en de kantooromgeving blijvend verfraaien.

Wat vinden jullie, missie geslaagd? Wij zijn trots op het resultaat en de positieve feedback van SEKISUI POYMATECH EUROPE B.V. bevestigt dat we hun visie succesvol hebben vertaald naar een inspirerende, groene werkomgeving.

Wilt u ook uw kantoor transformeren met een op maat gemaakt beplantingsplan? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek.