Voor een opdrachtgever in Gorinchem hebben wij een innovatieve oplossing geïmplementeerd door alle kasten te voorzien van op maat gemaakte plantenbakken. Deze bakken zijn afgewerkt met een fraaie eiken fineer en bevatten prachtige, frisgroene beplanting, wat een levendige sfeer creëert in de ruimte. Onze kantoorkasten dienen ook als ‘groene’ roomdividers, een strategische keuze omdat hierdoor geen extra vloerruimte nodig is.

Wij garanderen uitsluitend topkwaliteit met onze maatwerk plantenbakken, beschikbaar in elke gewenste kleur en houtafwerking, zoals eiken. De plantenbakken zijn vervaardigd uit watervast hout en zijn bedekt met een fineerlaag. Om de duurzaamheid en uitstraling van het hout te garanderen, zijn alle bakken afgelakt met een sterke, blanke lak.

De gebruikte plantensoorten, zoals Clusia rosea ‘Prinses’ en Aglaonema ‘Marie’, zijn zorgvuldig geselecteerd om een optimale visuele impact en gemakkelijk onderhoud te waarborgen.

Bent u geïnteresseerd of wenst u gratis advies over onze plantenbakken met beplanting? Neem dan gerust contact met ons op.