In samenwerking met interieurontwerper Karlien Wiechert van ‘King Kongs’, hebben wij een supergaaf, maar vooral inspirerend interieurbeplanting project mogen opleveren! Deze prachtige kerk in Lijnden is omgetoverd tot een gave urban kantooromgeving.

De kerk is door slimme oplossingen verbouwd tot een prachtig, functioneel kantoor. Karlien heeft met haar voorliefde voor natuurlijke materialen, kleuren en vormen warmte in het kantoor gebracht. Samen zijn we op zoek gegaan naar groenoplossingen, zoals plantenbakken met een natuurlijke uitstraling, om het ontwerp extra kracht bij te zetten. In dit project is er dan ook bewust gekozen voor een verscheidenheid aan materialen, waaronder papier maché, seagrass en kokosnootschalen.

De groenobjecten zijn voorzien van veel verschillende planten zodat elke ruimte uniek is aangekleed. Ook hierbij is de plantkeuze ten opzichte van de ruimte en plantenbak zorgvuldig afgewogen. Zo staat er in de grote open ruimte een prachtige palm. De Caryota Mitis is ruim 5 meter hoog en zorgt ervoor dat de ruimte wat intiemer aanvoelt. Daarnaast draagt deze eye-catcher eraan bij dat je groen ervaart op ieder niveau.

Meer informatie of graag vrijblijvend advies?