Wij hebben het kantoor van Oliver James, gevestigd in de Rembrandt Tower Amsterdam, mogen voorzien van prachtige groenoplossingen. De behoefte bestond in eerste instantie uit aankleding van het kantoor met kunstbeplanting. Toch is er na advies gekozen voor levende beplanting, omdat dit veel extra voordelen met zich meebrengt. Zo wordt het algemeen welbevinden bevordert onder de werknemers en verbetert het de luchtkwaliteit, ideaal in een kantoortuin.

Om een optimale groenbeleving te creëren, hebben we in samenspraak met de klant gekozen voor de Grass werkplekafscheiding aan iedere kopse kant van een bureau-eiland. Hiermee wordt ook direct het looppad afgescheiden van de werkplekken. Om de interieurbeplanting nauw aan te laten sluiten op de kleurstelling in de kantoortuin zijn de dividers in dezelfde kleur wit gespoten als de bureaus. Dit creëert rust en geeft een ruimtelijk beeld. Daarnaast hebben we op drie cruciale punten in het kantoor verschillende grote beplanting geplaatst, waardoor je groen ervaart op ieder niveau en er direct een wat intiemer gevoel ontstaat in de grote ruimte. Ook de bijzondere moswand is geheel gerenoveerd door ons en zorgt voor een warme sfeer.

Tevens hebben wij diverse zijdestukken mogen leveren. Bij de entree staan twee hoge vazen voorzien van stijlvolle arrangementen en in de vergaderruimtes staan diverse zijden boeketten op de tafels. Het geeft direct kleur aan de ruimte en de prachtige variatie aan bloemen zorgt voor een verrassend effect. Alle sfeerdecoraties zijn zorgvuldig samengesteld door onze bloemstyliste en worden ieder seizoen gewisseld.

Meer informatie of graag vrijblijvend advies?