Als het gaat om het verbeteren van de werkomgeving, zijn er verschillende methoden die men kan toepassen. Het integreren van interieurbeplanting in de werkomgeving is één van deze methoden en wordt steeds populairder in moderne kantoren. Het hebben van planten in een kantoorruimte biedt niet alleen een esthetische waarde, maar het kan ook de luchtkwaliteit verbeteren en stress bij werknemers verminderen. Benieuwd hoe wij als Ten Brinke Interieurbeplanting hebben geholpen bij het verbeteren van de werkomgeving van Backbone International? Lees hieronder verder.

De uitdaging

Het jonge bedrijf in de evenementenbranche benaderde ons omdat zij opzoek waren naar een manier om de kantoorruimtes op te fleuren en tegelijkertijd bij te dragen aan een gezondere werkomgeving. De werkomgeving van het bedrijf was compact en industrieel. De wens was om de bestaande interieurstijl aan te vullen. Daarnaast wilden ze hun werknemers een groenere en levendige werkomgeving bieden met daarin grote bladplanten.

Het creatieve plan

Na een grondige analyse van de bestaande interieurstijl van het kantoor en de behoeften van het bedrijf, kwam onze adviseur Kiki met een creatief plan. Het plan omvatte het leveren van 10 objecten, waaronder verschillende soorten planten en materiaal potten. De kantoorplanten werden strategisch geplaatst om de ruimte op te fleuren en een gevoel van verbondenheid met de natuur te creëren.

De uitvoering

Na goedkeuring van het creatieve plan, begonnen wij met de uitvoering van het project. De planten werden geleverd en geïnstalleerd door ervaren professionals, die zorgvuldig de beste plekken uitkozen om de planten te plaatsen.

Het resultaat

Na de voltooiing van het project waren de werknemers van het bedrijf erg tevreden met het resultaat. De kantoorruimte zag er levendiger en groener uit en de werknemers voelden zich meer verbonden met de natuur.

Ook verrast worden door onze adviseur Kiki?