Nieuw! De BioMontage roomdivider

BioMontage zijn lichtgewichtframes die gemakkelijk op muren of roomdividers kan worden gemonteerd. Deze frames worden gevuld met diverse natuurlijke materialen, zoals mos, schors en light stone panelen. De tweedelige frames kunnen eenvoudig op en af geklikt worden, zodat de inhoud van de frames zo vaak als gewenst kan worden gewijzigd.

Duurzame schorspanelen
Onze schors komt van de boomsoort Yellow Poplar (tulpenboom), die afkomstig is uit de Appalachian Hardwood regio (AHR) in het oosten van de Verenigde Staten.

Akoestische mospanelen
Onze akoestische mospanelen zijn gemaakt van geconserveerd rendiermos dat groeit in de Noord-Europese bossen. Met respect voor het mos en zijn omgeving wordt de oogst met de hand gedaan. Daarnaast heeft het mos zeer hoge geluiddempende eigenschappen, waardoor meer dan 90% van de gemiddelde en hoge frequenties (spraakfrequenties) worden gefilterd. De panelen voldoen aan Fire Resistance Standard EN-13501-01 Class B.

Light Stone panelen
Onze Light Stone panelen zijn gemaakt van een combinatie van natuursteen en hars, waardoor ze lichter en beter hanteerbaar zijn. We hebben twee zeer natuurlijke uitstralingen met onze Prairie Brown en Mountain Grey afwerkingen.