Bij deze willen wij jullie voorstellen aan onze nieuwe projectmanager Bas!

Projectmanager Bas aan het werk

14 jaar ervaring in de interieurbranche.

Wij verwelkomen Bas Damen in de rol van projectmanager! Met jarenlange ervaring in een soortgelijke branche neemt hij heel wat kennis en vakmanschap mee. Bas is 37, vader van twee, amateurvoetballer, hardloper & Graafschap supporter!

Bas is sinds 1 oktober bij ons in dienst, maar mocht al eerder kennis maken met al zijn nieuwe collega’s tijdens het bedrijfsuitje. “Dat was fijn, zo leerde ik iedereen direct al op een informele manier kennen”, vertelt Bas.

Bas is geen onbekende voor onze organisatie, er waren namelijk al een aantal mooie projecten waarin we in het verleden hebben samengewerkt. Daarnaast kenden we elkaar vanuit ons netwerk. Intern kwam er meer vraag naar iemand die de rol van projectmanager op zich kon gaan nemen. Bas bleek hiervoor de aangewezen persoon.

Op de vraag hoe zijn eerste maand is bevallen antwoord hij: “Het is een flinke uitdaging om alle nieuwe producten en vooral plantnamen, te leren kennen en onthouden. Gelukkig is het een fijn team waar ik in terecht ben gekomen en staat iedereen klaar om te helpen”. Op wat hij in de toekomst kan brengen antwoord hij: “Structuur en innovatie. Dankzij ervaringen in vorige projecten weet ik goed hoe een proces geoptimaliseerd kan worden. Ik wil mijn kennis daarin delen en toepassen. Samen kunnen we hele gave nieuwe projecten opleveren en klanten verrassen”.

Welkom Bas!

Footer top

Neem contact op met Bas van maandag t/m vrijdag via onderstaand mailadres.

Bekijk wat wij allemaal nog meer doen!

Het team van Ten Brinke Interieurbeplanting
Kom werken bij Ten Brinke Interieurbeplanting
Werken bij
Ten Brinke Interieurbeplanting