Werkplek wordt ontmoetingsplek

Werkend Nederland veranderd in 2022 en in de toekomst.

Reden hiervan is de Covid-19 pandemie. Waar we voorheen nog met 40 mensen in een kantoortuin konden werken aan bureau-eilanden, kan dat in onze huidige samenleving in veel gevallen niet meer. Dit betekent dat veel mensen verplicht thuis hebben moeten werken of nog werken. Dat is tijdelijk een goede oplossing, maar uiteindelijk mis je toch het kantoor, de collega’s, inspiratie en even weg zijn van thuis. Daarbij brengt dag in, dag uit aan de keukentafel zitten uiteindelijk ook lichamelijke nadelen met zich mee. Je houding is dan niet optimaal. Wij zijn van mening dat alleen maar thuis werken uiteindelijk bij zal dragen aan een hoger ziekteverzuim en daarmee hogere kosten. Daarnaast is het belangrijk om mensen te blijven binden aan jouw bedrijf en daarmee gelukkig te houden.

Het nieuwe normaal

Omdat wij van mening zijn dat in de toekomst de combinatie van thuiswerken en werken op kantoor het nieuwe normaal wordt, kunnen kantoren in m² afgeschaald worden. Verdiepingen worden afgestoten en werkplekken worden anders ingericht. De werkplek wordt een ontmoetingsplek, waar je op gepaste afstand met collega’s kunt sparren, overleggen, vergaderen en werken. Reden voor werkgevers om de mogelijkheden te onderzoeken om de werk-/ontmoetingsplek dusdanig aantrekkelijk en veilig te maken, dat medewerkers graag naar kantoor komen en er voldoende ruimte is voor iedereen.

De voordelen van een groene werkomgeving

Wij van Ten Brinke Interieurbeplanting zijn van mening dat een groene werkomgeving essentieel is. Planten dragen bij aan algemeen welbevinden, een gezonde werkplek en zorgen ervoor dat je geïnspireerd raakt. Door slimme oplossingen toe te passen, creëer je in een handomdraai een fijne, veilige en inspirerende werkplek. Denk hierbij aan werkplekafscheidingen vol beplanting, beplanting aan de muur (plantenwanden, plantenbakken aan de wand of mos oplossingen), groepsbeplanting en mooie plantenbakken en/of potten op strategische plekken. Niet alleen zullen medewerkers zich prettiger voelen op kantoor doordat ze de aanwezigheid van interieurbeplanting ervaren, maar ook zal het bijdragen aan een betere luchtvochtigheid en dus een beter werkklimaat.

Wij geloven in een combinatie van thuiswerken en ontmoeten in een groene en inspirerende werkomgeving, waarbij kleur en vorm een belangrijke rol spelen. De juiste beplanting op de juiste plaats is dan waar het om draait. Wij maken graag samen met jou vrijblijvend een passend beplantingsplan, waarbij kwaliteit en creativiteit hoog in het vaandel staan, maar de prijs gewaarborgd blijft. Want een mooie groene en toch verrassende werkomgeving hoeft niet per se een dure aankoop te zijn. Er zijn talloze mogelijkheden om beplanting op de werkplek toe te passen, zonder daarvoor direct diep in de buidel te tasten. Ook is het mogelijk om de investering te spreiden over een bepaalde periode, zodat je niet alle kosten ineens krijgt. Wij begrijpen als geen ander dat deze toch onverwachte verandering al genoeg kosten met zich meebrengt.

Beplantingsplan en onderhoud

Nadat wij met jou een beplantingsplan hebben gemaakt naar jouw wensen, zullen we je ook daarna volledig ontzorgen. Onze ervaren en goed opgeleide vakmensen, zullen de interieurbeplanting komen plaatsen en daarna onderhouden. Dit maakt dat je er optimaal van kunt genieten zonder na te hoeven denken over de verzorging ervan.

Benieuwd naar de mogelijkheden, prijzen of behoefte aan een vrijblijvend adviesgesprek? Neem dan contact met ons op.