Bij de Protestantse kerk in Utrecht hebben onze interieurbeplanting experts haar creatieve ideeën, in prettig overleg, toe mogen passen.

Bij de entree van het pand zijn er grote beton look Pottery Pots plantenbakken geplaatst met Ficussen voor de grote ramen en Bosco Cemani wood bowls met Caryota’s. Wat ideaal is aan deze groene objecten is dat ze in een ruime omgeving al op zichzelf staan en daarom echte blikvangers zijn!

Ook de gerenoveerde ontmoetingsruimte met eetgelegenheid is voorzien van diverse soorten beplanting. Zo is er een groene oase gecreëerd door middel van een kunstplantenwand, mos schilderij en hanging multivorm plantenbakken aan de muur.

Daarnaast is er door middel van natuurlijke afscheidingen met verschillende beplanting, een ontmoetingsplek gemaakt, waar je letterlijk tussen de planten zit. Hier is buiten naar binnen gehaald. De plantenbakken zijn in dezelfde kleur groen gespoten als de terugkerende tinten in de grote open ruimte van het pand, waardoor het als een fijne, rustige plek oogt.

Meer informatie?