Wij hebben bij Planon diverse stijlen interieurbeplanting geleverd en geïnstalleerd, waaronder deze verticale LivePanel plantenwand. De wand is speciaal op maat gemaakt waardoor hij perfect boven de stoelzittingen past. Naast dat de plantenwand met zijn fraaie uiterlijk voor een rustgevende look zorgt, gaat de luchtvochtigheid in de centrale hal omhoog en is het klimaat aangenamer geworden. Mensen ervaren minder last te hebben van droge ogen.

De kantoren zijn van andere objecten (groenvoorziening) voorzien, waarbij er is gekozen voor een verscheidenheid aan plantenbakken. Door de diversiteit aan plantenbakken wordt er een speelse look binnen het kantoorpand gecreëerd. De Bohemian Zayn plantenbakken creëert elke ruimte binnen een handomdraai tot een fantastische jungle look. De Bohemian plantenbakken worden gemaakt van natuurlijke materialen, waaronder Bamboo. Uitermate geschikt om meer sfeer te creëren.

De nostalgische, verfijnde Refined Retro plantenbak is te herkennen aan de slanke, houten poten. De Plantinum Bosco Bowl Coconut plantenbakken worden gemaakt van kokosnoten die biologisch worden geteeld in Indonesië. De plantenbakken hebben een natuurlijke uitstraling vanwege de materialen.

Om de optimale groenbeleving te creëren is er een natuurlijke moswand geplaatst van 100% platmos. De moswand zorgt voor een levendige uitstraling en verbeterd de akoestiek in de ruimte. De groene eyecatcher blijft in perfecte staat en heeft geen onderhoud nodig. Ook geïnteresseerd in groenvoorziening in uw bedrijfspand? Onze adviseur groenbeleving voorziet u graag van creatief en vakkundig advies.