Wij zijn verhuisd!

Buitenkant-verhuizing-ten-brinke-interieurbeplanting

“Dit pand is klaar voor de toekomst”

Na een grondige verbouwing is het pand, gelegen aan Hengelder 30 in Zevenaar voorzien van de allernieuwste IT-technologieën, open kantoorruimtes en verschillende flexplekken. Daarnaast is het kantoor “natuurlijk” aangekleed met prachtige kantoorplanten, mos- en plantenwanden. Tevens is de gehele buitengevel van het pand geïnnoveerd en voorzien van een levende plantenwand, zodat direct zichtbaar is in welke branche het bedrijf zich begeeft.

In 1995 begon Pascal ten Brinke met zijn eenmansbedrijf in Zevenaar. Vandaag de dag is Ten Brinke Interieurbeplanting BV uitgegroeid tot een bloeiend en landelijk opererend bedrijf met hoog gekwalificeerde medewerkers. Stap voor stap breidde hij zijn bedrijf en zijn dienstenpakket uit. Het begon puur met het leveren en verzorgen van hydrocultuur beplantingen, nu levert het bedrijf ook sfeerdecoraties, kunstplanten, geprepareerde planten, plantenwanden, moswanden en kerstdecoraties. Bij deze ontwikkeling past een modern en ruim pand dat klaar is voor de toekomst. 

Trots op het eindresultaat

De verbouwing is in maart gestart en is voorspoedig verlopen. Er is dagelijks keihard gewerkt om vanaf begin augustus operationeel te kunnen zijn. En dat is geluk! Het pand heeft een karakteristieke en industriële uitstraling. Daarnaast zijn de ruimtes ingericht met veel verschillende creatieve groen oplossingen. Waardoor er een prettige werkomgeving is ontstaat om optimaal te kunnen presteren. Dit is precies waar Ten Brinke Interieurbeplanting voor staat. Er is als het ware een showroom gecreëerd in eigen kantoor. De medewerkers zijn ontzettend blij met deze ontwikkeling en verwachten klanten nog beter van dienst te kunnen zijn vanuit het nieuwe onderkomen.