[WAARDEBON] Veranderingen kerstdecoratie 2024

Kerstboomhuren.nl
Image is not available
Nieuwe samenwerking
Gebruik code tenbrinke2024 en ontvang direct 5% korting op de gehele bestelling

Geachte relatie,

Wij hebben voor onze kerstafdeling een partner gevonden om u nog beter van dienst te zijn. Kerstboomhuren.nl is al jaren een begrip op de markt en houdt zich alleen bezig met het verhuren van kerstbomen en kerstdecoratie.

Onze visie is dat wat we doen, we ook met de volle overtuiging kunnen doen om kwaliteit te kunnen blijven garanderen en waarborgen. Omdat we groeiend zijn als bedrijf kunnen we de kwaliteit van beide takken, projectbeplanting en kerst, niet meer optimaal waarborgen. Reden dat we op zoek zijn gegaan naar een passende oplossing, een bedrijf met dezelfde servicegraat en werkwijze zoals u van ons gewend bent. Die hebben we gevonden in kerstboomhuren.nl.

Voor u verandert er niet veel. Via onze website kunt u doorlinken naar kerstboomhuren.nl. Door gebruik te maken van de kortingscode ‘tenbrinke2024’, krijgt u automatisch 5% korting op uw bestelling. De medewerkers van kerstboomhuren.nl zullen vervolgens contact met u opnemen om uw bestelling te bevestigen en afspraken met u te maken over de levering.

Met deze stap hopen wij u samen op de manier van dienst te kunnen zijn, zoals u in het verleden ook altijd gewend was.

Met vriendelijke groet,

Pascal ten Brinke – algemeen directeur

Kerstboomhuren.nl
Image is not available
Gebruik kortingscode: tenbrinke2024
Gebruik bovenstaande code voor 5% korting op de gehele bestelling