Vacatures
Vacature Medewerker Interieurbeplanting

Vacature:
Vakantiekracht

Zoek je een vakantiebaan?

Werkervaring opdoen en lekker geld verdienen in de zomerperiode in een afwisselende en dynamische omgeving waar je veel leert? Voor ons bedrijf zijn wij in de tussenliggende periode vanaf nu – september 2021 op zoek naar een enthousiaste scholier/student van minimaal 18 jaar oud die in de vakantieperiode wil bijverdienen. Vind je het leuk om in een magazijn vol met planten te werken? Dan hebben we een perfecte match.

Hal vol met beplanting

Werkzaamheden

Als vakantiekracht zorg jij ervoor dat de groenvoorziening bij onze klanten door heel Nederland onderhouden worden. Ook ben je te vinden in onze hal waar onze orders klaargezet worden. Daarnaast help je bij het leveren van nieuwe beplanting, plantenwanden, moswanden en sfeerdecoratie. Vaak samen met één of meerdere collega’s. Je bent dus zowel veel bij ons in het magazijn in Zevenaar en onderweg door heel Nederland. Je hebt veel contact met collega’s en klanten. Klinkt ideaal toch?

Ten Brinke Interieurbeplanting B.V. is een gezellig bedrijf dat gespecialiseerd is in projectbeplanting door heel Nederland. Wij leveren en onderhouden interieurbeplanting aan bedrijven, met als ultiem doel het optimaliseren van het leefklimaat in gebouwen.

Lijkt jou deze vakantiebaan wat?
Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur een mail naar het onderstaande mailadres:

Ten Brinke Interieurbeplanting B.V.
T.a.v. Paul Gerretschen
Hengelder 30
6902PA Zevenaar
E-mail: paul@ten-brinke.nl
Voor meer informatie: bel 088 3324000