Nieuwe samenwerking met hque

hque redefining spaces
Samenwerking GRONN

Hét online inspiratieplatform voor workspaces

Stel, je zoekt interieur ideeën voor de nieuwe inrichting van jouw prachtige kantoorpand, waarom is er dan geen zakelijk platform die jou inspiratie biedt en je ook direct aan de juiste leverancier helpt? Op Pinterest vind je gave dingen, maar je mist hier de connectie met de leveranciers. Hier speelt onze nieuwe partner hque slim en gericht op in. Na een uitgebreide testfase is hque nu in een vervorderd stadium belandt en heeft een compleet nieuw inspiratieplatform gebouwd met meer functionaliteiten. Inclusief een compleet nieuw tof design en waar het verbinden van de eindgebruiker en high-end professional centraal staat, is hque nóg meer op de conversie gaan focussen om zo de meerwaarde van de users en professionals te verbreden.

Hque brengt vraag en aanbod bij elkaar als de grootste bron voor inspiratie voor zakelijke en openbare ruimtes. Op het inspirerende platform van hque zijn unieke omgevingen, materialen, kleuren, vormen en stimulerende combinaties met beplanting terug te vinden. Dit sluit perfect aan waar wij als Ten Brinke interieurbeplanting voor staan, “het optimaliseren van het leefklimaat in gebouwen en ruimtes, waardoor mensen zich prettiger voelen, creatiever zijn en beter functioneren”. Unieke omgevingen creëren waar je trots op kan zijn door samen te werken met vooruitstrevende partners. Dat is ons gezamenlijke doel.

Ontstaan van onze samenwerking

Op LinkedIn kwam marketeer Klaas een post van hque tegen op zijn tijdlijn, vond het een interessant platform en schreef zich in voor de nieuwsbrief. Enthousiasteling Philippe van hque vond op zijn beurt Ten Brinke Interieurbeplanting weer enorm interessant, nam contact op en de wederzijdse match was snel gemaakt. Beide partijen hebben er weer een mooie professional bij.

Natuurlijke look kantoor caryota interieurbeplanting
Natuurlijke interieurbeplanting in industrieel pand Nutreco – Een van de uitgelichte projecten op de website van hque

Dezelfde doelstelling

Ten Brinke staat bekend om haar creativiteit en innovatieve insteek op het gebied van interieurbeplanting. Deze waarden sluiten goed aan bij hque, wat onderdeel is van EnoRm. Een creatief team van strategische en technische specialisten die de digitale tak van hque beheren. En hoe. Daarnaast denken beide bedrijven graag mee met het vraagstuk van de klant, waarbij niks onmogelijk is, een belangrijk uitgangspunt is. Wij proberen de wensen voortdurend te combineren met functionaliteit en de laatste trends op het gebied van design en beplanting.

Benieuwd naar onze projecten? Bekijk ons profiel en uitgelichte projecten hier!

Footer top

Wij zijn van maandag t/m vrijdag geopend om al uw vragen te beantwoorden. Of vraag direct een offerte op maat aan.

Bekijk wat wij allemaal nog meer doen!