Maatregelen ten gevolge van COVID-19 bij Ten Brinke Interieurbeplanting

Update-corona-web

Vanwege de uitbraak van het coronavirus hebben ook wij maatregelen getroffen. Hierin volgen we de richtlijnen van het RIVM met betrekking tot de hygiëne en de beperking van contacten binnen ons bedrijf en bij klanten. Doormiddel van dit bericht willen wij onze klanten, leveranciers, relaties en alle andere betrokkenen op de hoogte brengen van de veranderingen in onze werkzaamheden.

Bezoeken bij ons kantoor

Naar aanleiding van de nieuwe maatregelen van het RIVM hebben wij besloten om onze voordeur te sluiten. Wij ontvangen geen onaangekondigd bezoek en recente afspraken zijn vooralsnog afgezegd. Mocht u nog een afspraak hebben staan bij ons op locatie, neem dan even contact op via e-mail of telefoon.

Personeel

Ons kantoor is gewoon bereikbaar via telefoon of mail. Het werk op locatie, zoals het onderhouden van planten en het leveren hiervan, gaat voorlopig gewoon door. Wij houden per klant en locatie de ontwikkelingen in de gaten en zullen in overleg met onze medewerkers, de opdrachtgever en andere betrokkenen de situatie beoordelen en afspraken maken. Mochten er van overheidswegen andere maatregelen getroffen worden, dan zullen wij daarop anticiperen. Daarnaast volgen onze onderhoudsmedewerkers de richtlijnen van het RIVM.

Leveranciers en bezorgers

Goederen kunnen worden afgeleverd bij onze roldeur. Mocht deze gesloten zijn, kunt aanbellen via de bel naast de deur.  Gebruik maken van het toilet kan alleen in noodgevallen.

Vragen?

Heeft u nog andere vragen, over iets wat bijvoorbeeld nog niet is benoemd door ons, of over de organisatorische aspecten met betrekking tot uw situatie? Neem dan contact op met ons via telefoon of e-mail.

Tel: 088 3324000
Email: info@ten-brinke.nl